slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Usogood TC80 Real 4K 48MP, WiFi, BT lovacka kamera

8.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
134
6
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

usogood Trail Camera Real 4K 48MP, WiFi Game Cameras with Night Vision Motion Activated, IP66 Waterproof Hunting Camera Sends Pictures to Phone APP Trail Cam for Outdoor Wildlife Deer Monitoring

 

? 【4K HD video i 48 MP rezolucija slike】: Trail kamera ima automatske dan/noć senzore, snima slike visoke definicije od 48 MP i jasne snimke 4K videa i tokom dana (u punoj boji) i noću (crno-belo). Ova kamera za igru takođe je opremljena LCD ekranima u boji od 2,0 inča, koji imaju veću rezoluciju i zasićenost boja kako bi bolje prikazali pravu prirodnu boju životinjskog sveta.


? 【Vi-Fi veza i kontrola aplikacije】: Trail kamera šalje sliku na mobilni telefon može uključiti ViFi preko Bluetooth-a na vašem telefonu, lako pregledajte i preuzimajte fotografije i video zapise preko naše APP (bez mesečne naknade). Ne morate često da vadite SD karticu iz kamere, kada je SD kartica puna, automatski će biti prepisana. (Napomena: VIFI efektivna udaljenost: 20 metara, Vi-Fi kamere za jelene NE radi preko vašeg kućnog rutera. )


? 【Super noćni vid】: Kamera za lov je opremljena poboljšanim IR LED diodama sa niskim sjajem od 850 nm od 36 komada, dopunjuju svetlost za mračno okruženje, donoseći vam jasan noćni vid bez preteranog izlaganja ili plašenja divljih životinja. 3 nezavisna PIR detektora pokreta imaju brzinu okidanja od 0,3s i veliku pokrivenost od 120° , efikasan domet detekcije do 20m (65ft), brzo će snimiti svaku prelepu sliku kako ne biste mogli da propustite svaki važan trenutak divljih životinja.


? 【IP66 vodootporne 】kamere za lov i trag sa dobrim zaptivnim materijalom, kućište je prošlo vodootporni test IP66, tako da ga možete koristiti u kišnim ili čak snežnim danima, može normalno da radi u temperaturnom opsegu od -20℃ do 60℃, Ova kamera za divlje životinje koristi 8k 1,5V AA punjivu bateriju ili eksterno napajanje od 6V/2A (isključujući).


? 【Još funkcija】: Vi-Fi kamere za praćenje imaju 3 režima snimanja i odloženo snimanje, podešavanja neprekidnog snimanja, funkcije zaštite lozinkom, što je veoma pogodno za lov, nadgledanje divljih životinja, provalnike i izviđanje na farmama, bezbednost doma, ovaj time lapse kamera takođe pomaže u beleženju rasta biljaka noću.

ID Oglasa: #155631762
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.