Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

slika
slika
slika
1 od 3

Prologic Avenger 5000BF

45 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
54
0
pre 13 dana
Goran
Član od 25.03.2010.
Svi oglasi

Prologic Avenger 5000BF

 

Mnoštvo jedinstvenih tehničkih rešenja poput fiksnog zupčanika, Quick Drag kočnice i Bite &Fight funkcije koja ističe ovu mašinicu iz velikog šarenila šaranskih mašinica na tržištu.

Opremljena je sa 5 kugličnih i jednim igličnim ležajem napravljenim od čelika, a patentirana Dura mast obezbeđuje dug uptrebni period bez neželjenih vibracija u radu koje nastaju usled trenja. Telo i rotor su napravljeni od laganog grafita ojačanog kompozitom a ručka je opremljena sa drvenim prstohvatom, i jednim dodirom isključuje sistem slobodnog hoda špulne.

 

  • Dura Grease mast – Ovo je jedinstvena, patentirana mast razvijena posebno za mašinice Prologic, koja štiti zupčanike od korozije i habanja. Mast je otporna na paru, vodu i slanu vodu i radi na temperaturi od -30 ° C do 160 ° C, što bi trebalo pokriti gotovo sve situacije na planeti Zemlji. Takođe ova mast je biorazgradiva. Uz Dura Grease, ležajevi će duže raditi u najboljem izdanju.
  • 5+1 Čeličnih kugličnih ležajeva
  • Rezervni grafitni kalem
    Bite &Fight funkcija – Ovaj integrisani freespool sistem vam omogućava da trenutno otpustite kočnicu kada se šaran odluči za iznenadni beg. Odvojen je od standardnog sistema na špulni, ali i dalje ima glatku i preciznu kontrolu – dajući vam potpuno samopouzdanje da brzo delujete pomažući vam da snimite svoj sledeći trofej
  • Konstrukcija fiksnog zupčanika
  • CCS – Quick Drag – Stvari se brzo dešavaju kada se uhvati velika riba, pa morate biti u mogućnosti da reagujete što je brže moguće. Sa našim CCS-Quick Drag-om možete promeniti silu kočenja od potpuno otvorenog do potpuno zatvorenog u samo dva puna okreta, što znači da imate potpunu kontrolu nad načinom na koji zamarate ribu.
    Grafit ojačan kompozitom – GRC rotori i kućišta izrađeni su od super jakog grafitnog kompozitnog, materijala koji je dizajniran da bude izdržljiv, lagan i otporan na koroziju. Telo i rotori napravljeni od ovog materijala su čvrsti, stabilni i napravljeni da traju.
    Aero Lip – dizajniran da pomogne ribolovcima kako bi značajno povećali daljinu i preciznost zabačaja. Specifičan, fino podešen ugao ivice kalema omogućava da struna pri zabacivanju silazi uz daleko manje trenja nego kod standardnih mašinica.
  • Kočnica 11kg.
  • Težina 400g.
  • Kapacitet špulne 200m 0.35mm najlona.
  • Prenos 5.2:1
ID Oglasa: #165253336
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.