slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Catfish Special 150 m 0.50 mm NOVO

350 din

Zrenjanin
Novo
1.930
18
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
PREPORUKA za soma, sada u svetlo braon boji! Sveže uvezen najlon . Kvalitetan  najlon projektovan za pecanje soma         Catfish   Special    na špulni od        150m  . Najlon je iz Team  serije najlona koja je izrađena po savremenoj japanskoj tehnologiji! Najlon je sa malo   memorije , ima veoma visoku otpornost na habanje, veoma jak na čvoru, veoma jak najlon. Pogodan za pecanje soma i šarana na teškim terenima. Novi Catfish Specijal je u svetlo braon boji (na fotografijama je stari model u   svetlo plavoj boji).  Realna nosivost najlona! . Najlon je svež, skoro je uvezen ). Imam više špulni na lageru (trenutno 6) , moguće nabavka više špulni .                                                         

                                              
-   Catfish Special 150 m 0.50 mm  -    
nosivost  18 Kg  -  cena  -  350,00 din                


                            

Osim ovih debljine mogu da nabavim   i  tanje ove najlone -0.45 mm;0.40mm;0.35mm .                                               

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam                                ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #60070961
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.