slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Indikatori (signalizatori) za direktno montiranje na štap

350 din

Zrenjanin
Novo
75
6
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pajović Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Najčeše korišćeni indikatori(signalizatori) na rekama. , naročito ko peca iz čamca ili sa pontona. Jednostavni indikatori koji imaju jak zvuk i svetle prilikom trzaja ribe. Zvuk je snažan . Ovaj model ima i mekani sunđerasti materijal na štipaljci , da ne bi došlo do oštećenja štapa.   Indikatori imaju jednu led diodu i zvučni signal . Postoji ovakav tip indikatora koji imaju metalnu štipaljku , oni nisu preporučljivi - grebu i oštećuju štapove!

Uz indikatore se dobijaju i  3 baterije  pa su odmah spremni za rad(baterije su  uključene u cenu artikla). Indikatori koji su se pokazali odlični za malo para, čak nezamenjivi , Indikatori su naravno   novi , na lageru trenutno 12 komada, mogu da nabavim veći broj.    

       

-Indikatori (signalizatori) za direktno montiranje na štap-Cena za jedan indikator - 350 din             .                                                                     
                                                                           

Pre slanja proveravam ispravnost indikatora !                                                             

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,     POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"        i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.  Pogledajte i ostale moje oglase! ! !  

  ID

ID Oglasa: #166232384
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.