slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Pojas za zamaranje riba Hailer NOVO

1.300 din

Zrenjanin
Novo
16
1
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pajović Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka za težak ribolov! Malih dimezija.   Pojas koji je bez obzira na jednostavnost,   odličan model funkcionalnosti i brzini montiranja! Pojas za zamaranje riba Hailer-pojas Engleskog brenda Hailer. Namenjen pre svega za  morski ribolov-"big fish", ali primenjiv i u slatkovodnom ribolovu za zamaranje soma  i krupnih šarana divljaka na teškim terenima (panjevi )gde treba šarana na silu "iščupati". Unutrašnji prečnik  čašice:    #40 mm (tačnije 38 mm) , malih dimenzija - dužine - 26,5 cm x širine: 15 cm  . Čašica je pokretljiva u svim pravcima- 360 stepeni ,  i završava se sa žlebom u obliku krsta (štapovi za morski ribolov imaju takav usek ali se mogu koristiti i klasični štapovi bez useka).   Izrađen od jako tvrde i otporne plastike. Pozadi je materijal protiv žuljanja izrađen od EVA marerijala . Pogodan za transport - zauzima veoma malo  prostora  . Rekvizit koji pri sebi treba da imaju bućkaroši i varaličari koji očekuju soma. Ovaj držač olakšava zamaranje krupnih riba, ribolovac se manje zamara u toku borbe i smanjena je mogućnost od povrede samog ribolovca! Držač je nov, na lageru 2 komada, mogu da nabavim više komada za veoma kratko vreme .  


Pojas za zamaranje riba Hailer- (dimenzije 26,5 x 15 cm, čašica # 40 mm )   cena  1300,00 din             

                                                                            
POVOLJNA POŠTARINA-imam     ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ).

ID Oglasa: #165976472
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.