slika
1 od 1

Ribolovački smart sonar Deeper Pro+2 Fishfinder

45.000 din

Beograd | Zvezdara
Novo
126
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
⚡ Elektroleum
Član od 11.03.2012.
kp izlog
UREĐAJ ZA RIBOLOV KOJI POSTOJI GODINAMA A SADA JE DOKAZAO DA JE JEDAN OD NAJBOLJIH NA TRŽIŠTU.  TESTIRANI I VOLJENI OD RIBOLOVA ŠIROM SVIJETA.  SADA BOLJE NEGO IKADA SA NADOGRADNJAMA I VEĆIM POBOLJŠANJIMA.  − NOVO DUBLJE DUBLJE DULJE OD PROSJEKA.

ZAŠTO PRO+ 2?
Učinite deeper Pro+ 2 svojim stalnim pratiocem, bez obzira na godišnje doba ili vrstu ribolova.  Ovaj lagani i kompaktni uređaj za ribolov ima odličan domet i dubinu skeniranja.  Dobijte precizne podatke u realnom vremenu direktno na svom pametnom telefonu uz aplikaciju Fish deeper™ .  Planirajte, uhvatite i analizirajte svoju ribolovnu opremu i kreirajte vlastite duboke karte.  Svi ovi podaci mogu se prikazati na svim uređajima.

3 FREKVENCIJE SKENIRANJA ZA NAJVEĆU TAČNOST
Skenirajte veće površine i locirajte popularne lokacije za sklonište riba sa širokim uglovima skeniranja.  Istražite identificirano mjesto za ribolov uz pomoć srednjeg ugla skeniranja.  Zatim se prebacite na uži ugao skeniranja da biste bolje pogledali okolni pejzaž.
ODLIČNE DESTINACIJE DESTINACIJA
Skenira precizno i ​​precizno do dubine od 100 m.  Osim toga, uređaj generiše vlastiti WLAN signal (nije potrebni mobilni podaci), kako bi se bez prekida povezivao s vašim pametnim telefonom za skeniranje do 100 m dubine.

ODLIČNO ODVAJANJE CILJETA
Sa razmakom mete od 1 cm (uski ugao skeniranja) i 2,4 cm (široki i srednji ugao skeniranja) željena riba se može brzo identifikovati, a čak i najmanje vrste mogu se identifikovati tokom vertikalnog džiga.

UGRAĐENI GPS
Kreirajte vodene karte sa obale, keja ili nasipa.  Jednostavno izbacite, uhvatite i istražite nalik vodi.  Vaše karte se automatski pohranjuju u Fish deeper™ i mogu se preuzeti sa bilo kojeg uređaja.

ZAŠTO DUBLJE?
Mi smo pioniri u polju pametnih, izvanrednih sonara.  Od lansiranja našeg prvog pametnog sonara 2013. godine, nastavili smo da se razvijamo i neprestano se inspirišemo da svakim danom postajemo još inovativniji i bolji.  Naši sonari su najvišeg kvaliteta, razvijeni su i proizvedeni u Europi i nude 24-satnu podršku korisnicima.  Naši kupci su kod nas uvijek na prvom mjestu.

IZUZETNO SVESTRANO.  Različiti načini ribolova za posebne vrste ribolova.  Zahvaljujući tradicionalnom prikazu indikatora savršeno pogodan za čamac, kajak, obalu, padinu ili ribolov na ledu.  Bilo ljeto ili zima, danju ili noću.  Sonar za sve potrebe.

KREIRANJE KARTICE NISKOG NIVOA .  Kreirajte vlastite karte i lako pristupite svim svojim skeniranjima, mapama, mjestima od interesa, fotografijama i bilješkama putem aplikacije Fish deeper™ .

INTUITIVAN RAD APLIKACIJE. Istražite ribu, vegetaciju, strukturu tla, tvrdoću i konzistenciju.  Aplikacija Fish deeper™ sadrži mjerenje temperature i dubine vode, razne palete boja za pregled podataka, opcione ikone, precizno podešavanje osjetljivosti i tradicionalni bljesak za led.

NAJVIŠA KVALITETA.  Napravljen od robusne ABS plastike sa titanijumskim umetcima i silikonskom zaptivkom, ovaj sonar nije samo vodootporan, već je i izuzetno otporan na vremenske uslove i održava temperature
do -20 ° C.

FISH DEEPER™ PREMIUM
Istražite preko 50.000 voda uz Fish deeper™ Premium.  Uživajte u BESPLATNOJ 3-mjesečnoj pretplati na svoj PRO+ 2.

ŠTA JE NOVO?
Isti sjajni proizvod je sada ažuriran i poboljšan.
3 FREKVENCIJE SKENIRANJA .  Široki ugao skeniranja od 47° (100 kHz), mittlerer 20° ugao skeniranja (240 kHz) i uski ugao skeniranja od 7° (675 kHz).  Pogodniji za ribolov na ledu i čamcem.
BRZA BATERIJA SA DUGI VEK.  Do 9 sati rada.  Dostiže nivo napunjenosti od 80% u roku od 45 minuta i potrebno mu je 75 minuta za potpuno punjenje.
TAČNIJI PODACI SONARA.  Oštre, jasne slike za jasniju identifikaciju objekata.
POVEĆANA DUBINA SKENIRANJA.  Skenira do dubine od 100 m. Karakteristike
  • Materijal: ABS kućište, titanijumski umetci
  • Tip sonara: 3 frekvencije
  • Frekvencija: (snop u obliku konusa) uski 675 kHz (ugao konusa 7° ) / srednji 240 kHz (ugao konusa 20° ) / širok 100 kHz (ugao konusa 47° )
  • Razdvajanje mete: 1 cm uski snop skeniranja / 2,4 cm srednji snop skeniranja / 2,4 cm širok snop skeniranja
  • Min -Max-Dubina: 15 cm - 100 m.
  • Brzina skeniranja: do 15 / sekundi
  • Načini rada sonara: Standardni, čamac, pecanje na ledu, ribolov s obale
  • Senzor temperature: Površinski senzor temperature u Celzijusima / Farenhajtima
  • Radna temperatura: - 20° C do 40° C.
  • GNSS (podržan sistem globalnog pozicioniranja): GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
  • Vrijeme rada: do 9 sati
  • Tehnologija punjenja: Brzo punjenje 80% za 45 min.  / 100 % za 75 min.
  • Integrisana baterija: Li-ion, 3,7 V punjiva, 950 mAh
  • Adapter za utikač (nije uključen): Ulaz 110 V/220 V. Micro USB izlaz, 5 V 2 A.
  • Povezivanje: WLAN
  • Opseg priključka: Stabilna veza do 100 m.
  • Boja: crna.
ID Oglasa: #163635034
Informacije

Zbog predstojećih praznika firma Elektroleum neće raditi prodaju od srede 01.05.  do ponedeljka 06.05.2023. Prvi radni dan je utorak 07.05.2024. godine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.