slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Atraktor za mamljenje svih vrsta riba - Sprej za ribe

650 dinFiksno

Niška Banja
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
293
20
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Extra Cene Shop
Član od 25.03.2023.
Svi oglasi

Atraktor za ribe je revolucionaran proizvod koji će dići vaše ribolovačke uspehe na viši nivo.

Bez obzira da li ste iskusni ribolovac ili početnik – prosto rečeno, ovaj sprej će vam pomoći da ulovite više ribe za kraće vreme.

Ono što čini ovaj atraktor za ribe posebnim je njegov neodoljiv miris koji privlači ribe kao magnet. Čim naprskate svoju varalicu ili mamac, privlačan miris će se provući kroz vodu i privući ribe iz okoline.

Kada riba pristupi vašem mamcu, njena čula će biti potpuno aktivirana, što će je motivisati da zagrize i ujedno smanjiti rizik od odbijanja.

Eksperimenti su pokazali da ovaj proizvod deluje čak i na kamene površine – ako se nanese na kamen, ribe će ugristi kamen kao da je prava hrana!

Ovaj atraktor se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka koji su sigurni za upotrebu i ne ostavljaju nikakve štetne rezidue u vodi.

Tajna je u jedinstvenoj formuli koja sadrži supstancu koja se prirodno javlja u morskim životinjama. Ova supstanca ima neverovatan uticaj na čula mirisa i ukusa riba, povećava njihovu osetljivost i motivaciju ka mamcu.

Ovaj proizvod je jedinstven po tome što deluje na sve vrste riba,   kako slatkovodne, poput šarana, soma, smuđa, babuške, klena mrene, pastrmke, ali i morske ribe poput tune.

Atraktor za ribe je veoma jednostavan za korišćenje.

Samo naprskajte svoju varalicu ili mamac pre nego što ga ubacite u vodu i sami ćete videti razliku u odnosu na lov bez atraktora.  

Ne samo da ćete moći da uhvatite više riba, već ćete i povećati svoju šansu za hvatanje većih i kvalitetnijih primeraka.

Poručite atraktor za ribe i postanite majstor ribolova već od sutra! Uživajte u trenucima na vodi i budite sigurni da će ovaj proizvod privući pažnju svih riba u okolini.

ID Oglasa: #158324982
Informacije

Samo slanje bez licnog preuzimanja

 

Robu placate pouzecem kuriru


Postarina iznosi 400din fixno za sve pakete (sve pakete saljemo AKS-om)

 

 

Kako poručiti:

 

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.