slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Hulk Feeder 3,6 m 150g NOVO

4.100 din

Zrenjanin
Novo
4.027
20
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Štap za koje imam i rezervne vrhove! Odličan karbonski feeder štap  Hulk  Feeder 360 težine bacanja do 150  grama. Izuzetno oštar, lak  i snažan štap  , odlično izbalansiran sa 3 vrha koji pokrivaju sve situacije na vodama- raspoređeni odprilike na 1,5;  2,5 i 4 oza.  Dva su od fibera , najjači je karbonski . Rukohvat je od  plute ,  završava se metalnom kapom. . . Poseduje i alkicu za kačenje udice.   Univerzalni štap primenjiv za sve uslove feeder ribolova od bele ribe do šarana, od jezerskog do rečnog ribolova. Feeder štap koji će se izboriti sa svakim šaranom. Štap poseduje i trodelnu futrolu. Štap za koji su uvezeni i rezervni vrhovi !
Mogućnost kupovine samog štapa ili ko želi da se obezbedi odmah i sa rezervim vrhovima   

               NAPOMENA: na fotografijama je duži model ovog štapa na 3,9 m (imam i njih u ponudi).                                  
   -Hulk Feeder 3,6m 150g - Dužina- 3.6m  ; težina bacanja- do 150 gr. -;    broj provodnika-12 (5 dvostopalnih );    Broj delova 3+3  izmenjiva vrha  ;   transportna dužina-128 cm; dužina od kraja štapa do vrata mašinice  -47 cm ;   težina štapa  -253 grama(bez rezervnih vrhova)  ; težina štapa sa sva tri vrha i tubom za njih -284 gr;    debljina štapa iznad rukohvata  - 14,8 mm;  debljina rukohvata:  28 mm;   -  cena 4100 din

Set rezervih vrhova za Hulk feeder sa tubom
samo 700,00 din 

Besplatan ptt
 za ovaj štap!                                                                                               

Štapovi su novi , imam u ponudi ovaj štap i na 3,9 m (pogledati u mojim oglasima) .

 
. Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.     POVOLJNA POŠTARINA-imam  ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  i izlistaće se svi moji oglasi )
ID Oglasa: #51393397
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.