slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Prologic C6 Inspire FC 12' 3,25lb AR

450 €Zamena moguća

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
190
7
pre 10 dana
Marko
Član od 08.10.2010.
Svi oglasi

Na prodaju 3 štapa Prologic C6 Inspire FC 12' 3,25lb AR - All Round

I dalje najviša klasa Prologic štapova sa vrhunskom opremom, sve vođice su Pacific bay Minima prva 50mm vršna 16mm, Fuji držač mašine sa karbonskim umecima, Toray karbon, fast akcija.

Sve vođice su vrhunski vezane i zalivene, držač je pedantno odrađen, svi detalji precizno urađeni, vođeno je računa o svemu, kako i dolikuje štapu ove klase.

Prvi sam i jedini vlasnik štapova, kupljeni su u Carpologiji dok je još uvozila Prologic, birani su u radnji, svi blankovi su pravi, posedujem i fiskalni račun koji će dobiti sledeći kupac, na kom se vidi datum kupovine, kao i cena.

Korišćeni su dve sezone, možda do 20 izlazaka, maženi i paženi, nikad spuštani na tvrdu podlogu, brisani posle svakog pecanja i čuvani u originalnim futrolama. Blank je bez tačkice, kao i vođice, jedino bi se po pluti moglo reći da su uopšte korišćeni.

Uz štapove dajem i Prologic futrolu za 3 štapa sa mašinama, kupljena malo posle štapova, korišćena koliko i oni, u savršenom stanju.

Najbolje bi bilo lično preuzimanje u Trsteniku, mada mogu da ih dovezem do Kruševca ili Kraljeva, uz moguću probu štapova na izbačaj, a ako se uklope kockice, mogu se i isprobati na Samaili.

U slučaju slanja svi troškovi transporta idu na teret kupca uz obaveznu uplatu bar 10% avansa.

Razlog prodaje: prešao sam na pecanje na reci u jakoj struji, trebaju mi duži i jači štapovi.

Zamena je moguća za štapove 13ft, min 3,75lb, u klasi mojih štapova ili bolji, može i isti model, naravno stanje mora biti savršeno. U slučaju zamene je obavezno lično preuzimanje.

ID Oglasa: #166064572
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.