slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Shimano Exsence Genos 2.74m 8-48g 132g težak Najlakši stap

800 €Fiksno

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
146
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Marko Collection
Član od 31.10.2012.
Svi oglasi
 Na prodaju najbolje nesto za Japansko. trziste. Najbolji stap iz Shimanove serije za varalicarenje!
Shimano Exsence Genos 2.74m 132g 8-48g

Stap je prelep mozda i najlepsi varalicarac novijeg doba. Najlaksi u ovoj kategoriji , nasvetu stap je bolji od Lesatha koji se prodaje za gotovo iste pare. Ni zenaq ni Graphite leader mu nisu ni blizu . Shimano je shimano.   Izuzetno retka serija , gotovo nemoguce ga je naci sa ovom specifikacijom  jos u ovakvom stanju , fabrika ! Nov stap bez tackice. Ko god peca sa ovim stapom bice itekako zadovoljan ! Mene je kostao mnogo vise iz Japana. Imam jos jedan  isti model samo u gramazi do 2.62m  4-28g . Cena za njega 750€. . . . Molim samo ozbiljni kontakt viber whats up. Kp inbox jer sam trenutno u Nemackoj. Sva roba se nalazi u Keagujevcu i moze se pogledati bilo kada. . . . Hvala


Lovio sam s puno različitih štapova za varalicu, ali do ovog konkretnog štapa nisam naišao na jedan štap koji bi mogao uistinu pokriti sav moj ribolov s obale varalicama - i imajte na umu da ribolov na dasci postaje sve više  i nešto više za mene, dakle neke drugačije potrebe u odnosu na prije nekoliko godina (možemo li to nazvati progresijom? ! ).   Ako govorimo o ribolovu svih vrsta tvrdih i mekih mamaca od recimo 6'' dugog OSP DoLive štapa, bilo kojeg broja običnih, podpovršinskih i površinskih mamaca, varalica za udaranje i/ili plivanje, plus bacanje svih vrsta metala  i tako dalje u bijesno surfanje, a zatim dame i gospodo, nudim ovu doista izvanrednu Shimano (Japan) Exsence Genos “Wild Contact 90” S90MH/R 9' 8-48g kao najnevjerojatno najsvestraniju, doista “učiniti sve”  štap za varalicu” na koji sam ikada naišao………….

Neko sam vrijeme bacio oči na ovaj štap, a onda sam kapitulirao kada je jedan vrlo dobar ribolovac kojeg poznajem u Irskoj proračunato bacio na njega i bio zaražen od prvog dana.   Ne voli duže štapove i njegov izbor za varalicu za sajam, dok je sada bio Tenryu Injection SP82M LCF 8-30g (štap s kojim nikada nisam pecao), ili je barem tako bilo dok ovaj Shimano štap nije ispao.   njegov poštanski sandučić - i ni u kojem slučaju ovdje ne tražim Tenryu štapove, dapače, prvi "pravi" štap za pecanje s mamcem koji sam ikada posjedovao bio je Tenryu Red Dragon Express.   S vremenom sam se sve više počeo kretati prema nekim od ovih štapova za (morskog) brancina dizajniranih u Japanu jer sam mislio da su prikladniji za moj vlastiti ribolov varalicama, ali ne mogu se pobjeći od toga koliko su dobri (a ne i jeftini! ) ti francuski dizajnirani  Tenryu šipke su.   Mnogi ribiči smatraju da su savršeni za njihove potrebe, a tko sam ja da se ne slažem?
ID Oglasa: #165981843
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.