slika
slika
slika
1 od 3

ZECK PRO-CAT sensi long 320/350GRS

25.300 din

Čurug
Novo
291
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mc100320

Brend:  ZECK

 

Dužina: 320 cm

Akcija: 350 g

Kratki opis: Somovski štap sa snažnom kičmom

Namena: Efikasan u metodi razvlačenja do 250m

Transportna dužina: 165 cm

Segmenti: dvodelni štap

Odgovarajuća torba: Single Rod Bag 320 (nije uključena u cenu)

Težina štapa: 550 g

Materijal blanka: carbon fiber

Karike: 11 + 1 Sea-Guide

Prva karika: 30 mm

Držač mašinice: Fuji DPS H / # 22

Dužina iza mašinice: 43 cm

Materijal drške: EVA Camou

Promer kapice: 38 mm

Materijal kapice: Fuji hard rubber

Metod pecanja: Staciorno pecanje

Serija: Pro-Cat

 

Pro-Cat sensi-long je štap koji idealno možete da kontrolišete ako želite daleke zabačaje.

Upravo zbog dužine i akcije, blank pokriva širok raspon mogućnosti. Najjača akcija se oseća pod maksimalnim olovom
Najjača akcija se razvija pod maksimalnim opterećenjem u polu-paraboliku koji to iznosi u svakoj fazi opterećenja i uvek daje dobar osećaj.

Sa specifikacijom težine bacanja od 350 grama, već možete da pretpostavite da nemate posla sa tvrdom, bezživotnim štapom kada je u pitanju Pro-Cat sensi-long. Sve više voda je dom dobrim zalihama soma; međutim, džinovske ribe nije lako upecati.   Kruti štapovi vam neće doneti uživanje i pravi doživljaj borbe sa 1,20 metara dugačkim somom.

Mnoge reke i jezera su velike, a zabacivanje mora ići daleko. Naročito u mirnim vodama, često je potrebna velika udaljenost zabačaja.   Ovde dolazi u obzir dužina Pro-Cat sensi-longa. Sa 320 centimetara, čak i velike udaljenosti mogu se lako premostiti i uspešno postaviti mamac.  

Pro-Cat sensi-long je takođe veoma pogodan za bacanje posebnih sistema za soma. . Nijedan drugi štap u Zeck Fishing asortimanu to ne može kao ovaj.   Možete, na primer, U-Posen montažu sa Basic Lead-om . Pored dužine, za ovo je odgovoran i prilično velika početna karika.

Visokokvalitetna i u isto vreme robusna oprema štapa sa Sea-Guide karikama, kao i Fuji držačem mašinice i end kapom dizajnirana je baš kao i blank za grubu i dugoročnu upotrebu.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147716135
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.