slika
slika
slika
1 od 3

Stolica za pecanje

1.400 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.438
24
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi

Volite ribolov, planinarenje, kampovanje, ali Vam je naporno da uvek nosite stolicu za sobom, pretešku opremu. . . Preporučujemo Vam fatastičnu 2 u 1 torbu koja se rasklapa i postaje čvrsta i stabilna stolica.

Dizajnirana tako da u torbu možete ubaciti neophodne stvari poput hrane, pića, dokumenata, telefona, novca, a kada se zamorite samo rasklopite torbu i uživajte u opuštajućem odmoru u udobnoj i sgurnoj stolici.

Posebnu primenu je pronašla kod ribolovaca, opustite se pored reke i prepustite se čarima prirode, šuštanje vode tokom precanja ribe u savršeno udobnoj stolici. Pogodna za  planinare, priuštite sebi udobno opuštanje na visokim nadmoriskim visinama, svežem vazduhu i neverovatno lepom pogledu.

Savršen za starije osobe, ne dopustite da Vas duge šetnje umore, odmorite se na bilo kom mestu. Lagan, praktičan, prenosiv, kompaktan, pruža mogućnost skladištenja neophodnih stvari.

Karakteristike:

  • Materijal: Čelični cevi + oksfordska tkanina
  • Transformacija torbe u stolicu
  • Lagana, praktična, kompaktna
  • Udobna, sigurna, stabilna
  • Pogodna za ribolov, kampovanje, planinarenje, piknik, duge šetnje. . .
  • Šredi prostor
  • Maskirna boja
Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite:0665517889 kontakt osoba: IVAN
ID Oglasa: #149035490
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.