slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cannelle(VMC) 7245 BN Spark Point (1-2/0)

290 din

Zrenjanin
Novo
470
3
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Vrhunske   udice sa fantastičnim oštrenjem!    Cannelle(VMC)  7245 BN Spark Point  sa Spark Point oštrenjem - izrađene od   vanadijuma. Na  vratu udice imaju dva kontra kuke(zahvaljujući njima bolje drže mamac) . Sa BN finišem koji joj daje veliku otpornost na koroziju , pa se može koristiti i na moru.   Udice su izrađene od Vanadijuma (vanadijum povećava snagu čelika za 25 % ). Vanadijum joj pri tome daju i lakoću , udica je lakša nego klasična karbonka. Udica je 1 x Strong  iako je srednje debljine zahvaljujući vanadijumu jača je od klasične udice iste debljine. Vrat udice je dugačak - long shank. Naročito pogodna za nizanje morskog crva i za bibi-je. Osim za morsko pecanje izuzetna i za pecanje smuđa , naročito na filet. Pogodna za izradu  kvalitetnih strimera za štuku, bucova, smuđa. Može se koristiti i za  čeburašku jig.                                            
                                                                          
                                             
-Cannelle(VMC)  7245 BN Spark Point -
Veličine: 1,1/0 i  2/0  -pakovanje od     10 komada  -290  dinara     
                                      


                      
Cannelle udice (bivši "Zlatni lav") se od 2000 godine prave u istoj fabrici gde i VMC i to u Francuskoj  -proizvodnja je u Francuskoj               u pogonima  "VMC PESCHE"                 (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                                       

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam                        ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"        i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.    Pogledajte i ostale moje oglase! ! !   
ID Oglasa: #113405669
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.