slika
1 od 1

UDICA ZA soma mikado cat TERRITORY FORGED FORCE

240 din

Čurug
Novo
133
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mcHS10042-BN

 

Brend:  Mikado

 

UDICE - Catfish hook MIKADO Cat Territory FORGED FORCE  BN (Black Nickel)

Somovska udica namenjena da izdrži pod najzahtevnijim okolnostima. Veoma snažna, od kovanog čelika, sa oštrim vrhom i posebnog oblika  treba da čvrsto zadrži i najveće ribe. Kovane udice su dobre za pecanje na živog mamca , kao i na dlaku s peletom.

Malo je poznato da Mikado ima proizvodnju udica i u Južnoj Koreji ali sa japanskim recepturama čelika i japanskim procesom proizvodnje. Sve udice bez obzira na namenu su dovoljno tanke za pecanje na crvića a i dalje dovoljno snažne za šarana ili soma.

Vrhunski kvalitet, u rangu sa najpoznatijim proizvođačima udica, sa veoma prihvatljivijim cenama.

Pakovanje: #2/0 5kom u pakovanju

#4/0 4 kom u pakovanju

#6/0 3 kom u pakovanju

Oštre, jake somovske udice.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147551266
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.