slika
slika
slika
1 od 3

udice mikado SENSUAL BAITHOLDER

200 din

Čurug
Novo
123
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda: mcHS11014

Brend:  Mikado

 

Veličina

#1/0  #2/0  #3/0  #4/0

 

MIKADO SENSUAL BAITHOLDER UDICE

Veoma oštre, kovane udice sa alkicom i dva trna koja osiguravaju mamac . Odlične su za pecanje jegulje, štuke, smuđa ili bilo koje druge vrste ribe gde se odlučite za pecanje na živog mamca ili parče. Na ovim udicama možete koristiti gliste, kedere ili pecati na parče/filet.

10 kom u pakovanju.
 

Malo je poznato da Mikado ima proizvodnju udica i u Južnoj Koreji ali sa japanskim recepturama čelika i japanskim procesom proizvodnje.  

SENSUAL udice su moderne udice vrhunskog kvaliteta od obogaćenog karbonskog čelika. Sve udice su vrhunskog kvaliteta zahvaljujući našem detaljnom procesu kontrole kvaliteta i dvema metodama oštrenja: mehaničkom i hemijskom. Sve SENSUAL udice imaju antikorozivno sredstvo u metalu, a i specijalni površinski nanos dodatno štiti od rđanja. Najveća prednost SENSUAL udica je činjenica da su ekstremno oštre i ostaju oštre i posle dugo pecanja. Svi tipovi ovih udica su testirane od strane profesionalnih ribolovaca u različitim vodama i na različitim ulovima riba sa veoma pohvalnim rezultatima.

Vrhunski kvalitet, u rangu sa najpoznatijim proizvođačima udica, sa veoma prihvatljivijim cenama.

 

Reč je o seriji udica među kojima će svaki ribolovac pronaći najbolju udicu
za svoje potrebe. Kuke se izrađuju primenom najnovije tehnologije i najboljih materijala.
Garantuju čvrst ulov i siguran ribolov.

Savršeni su za hvatanje jegulja i burbota na mamce životinjskog porekla kao što su lizalice,
gliste, fileti i utrobe.
Izuzetno oštre, kovane udice sa prstenom i dve bodlji koje drže mamac na izduženoj dršci.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.    

ID Oglasa: #147555199
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.