slika
slika
slika
1 od 3

VMC 7237 B (barbless -bez kontra kuke) ( v 8 i 10)

30 din

Zrenjanin
Novo
88
6
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pajović Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Uskoro (mart -april) VMC 7237 B Barbless varijanta -bez kontra kuke ! Savršena  za  C&R ribolov u veličinama pogodne za pastrmku, klena , bandara. . . Udica sa BN (black Nikl ) varijanti. Najbolje rešelje pecanje na pastrmskim revirima kao i na takmičenju u na tim vodama.   Jednokraka dizajnirana da zameni trokrake udice na varalicama. Sa ovakvom udicom mogućnost zapinjanja varalice za prepreke je svedena na minimum. Ulovljena riba se lako oslobađa od udice - manimalno se povređuje. Zbog širine udice mogućnost otpadanja ulova su svedena na minimum. Široko okce na udici daje nesmetan rad voblerima.   . .     Biće dostupna u 2 najmanje dimenzije - 8 i 10  koje menjanju trokrake u veličinama 12 i 14 odprilike .                                                         
Udice sa jednim od najboljih oštrenja   VMC udice -  "needle sharp" -fenomenalno oštrenje  (brušenje pojedinih delova vrha sa savršenom završnicom hemijskog oštrenja).       Izuzetna jačina, probojnost i oštrina udice. Udica izrađena od čelika sa dodatkom       "HI karbona"-                karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu.                                                                             
.        

ID Oglasa: #162436510
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.