slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Blinco Hydra PK Tonući 9cm i 11 cm sa zvečkom

520 din

Zrenjanin
Novo
1.123
17
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Blinco Hydra PK –   tonući vobler domaće proizvodnje ravnih širokih bokova izduženog  tela . Ovakvo telo  omogućava da vobler seče vodu ispred sebe, stvarajući idealnu vibraciju i neodoljiv plen za sve grabljivice slatkih i slanih voda. Izuzetnu hidrodinamiku tela ima.    Opremljen je sa zvečkom ,  pa dodatno iritira grabljivice. Pogodan za ribolov u svim uslovima na slatkim i slanim vodama. Veoma lovan za štuku.   Veoma pogodan i za troling tehniku na rekama, jezerima i morima. Kao i svi ostali vobleri iz domaće proizvodnje Blinco Luresa i ovaj je izrađen od veoma jake nesalomive plastike polikarbonat .  Telo svake varalice je pažljivo spojeno ultra-zvučnim varenjem.  Vobleri su ručno bojeni i finilizirani. U bojanju se koriste najkvalitetnije vodootporne boje, s tim da se nakon temeljnog bojanja, svaka varalica dodatno štiti s dva sloja poliuretanskog laka. Opremljeni su sa kvalitetnim VMC trokrakama. Svaki model je opremljen sa 3D  očima.   Razvojni put Blinko voblera je usledio posle testiranja varalica na morima i jezerima . Testirani na Jadranskom moru , Egejskom, na rekama Slovenije. Svaki vobler je testiran pre konačnog pakovanja!  

Blinco Hydra PK se pravi u 2 dve dužine :  pravi se u 6 atraktivnih dekora (pogledati na petoj fotografiji) .  Suspending sporo tonući je model.   

- Blinco Hydra PK 9 cm 10 gr dubina ronjenja 0,8-1,2 m -  cena za komad 520  din

- Blinco Hydra PK 11 cm 16 gr dubina ronjenja 1,2-1,8 m -  cena za komad 550  din


POVOLJNA POŠTARINA
-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!       Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ).
ID Oglasa: #84140123
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.