slika
slika
1 od 2

DEPS Sakamata Shad

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
709
9
danas
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Japan
Član od 29.06.2011.
Svi oglasi

Dizajniran i napravljen u Japanu, Deps Sakamata Shad 5" Soft Jerkbait je veoma mekan mamac koji proizvodi nestalnu akciju kojoj ribe jednostavno ne mogu da odole.

Njegov jedinstveni oblik ima nisku otpornost na protok vode, što rezultira da uz najmanja trzanja vrha štapa moze da izazove agresivne udare riba.

 Peraja duž glave takođe kanališu vodu nadole i teraju mamac nagore da oponaša ribicu koja skače po površini kako bi izbegla predatore.  Peraje se ponašaju kao stabilizatori kada su zaustavljene i omogućavaju mamcu da pada savršeno horizontalno, a ne glavom prema naprijed kao i drugi meki mamci.

 Oblikovan sa dubokim žlebom duž stomaka za poboljšano prodiranje udice i prorezima za udicu duž leđa kako bi se vaša tačka udice postavila za savršeno postavljanje , Deps Sakamata Shad Soft Jerkbait je smrtonosan kada se trza sporom ili velikom brzinom.

 Druge tehnike montiranja koje su takođe veoma popularne u Japanu su opremanje Deps Sakamata Shad Soft Jerkbait-a na malom split shot rig-u ili teškoj Carolina platformi za ciljane ribe u dubljoj vodi.


ID Oglasa: #136999725
Informacije

Prodaju se 100% originalni japanski vobleri, japanske strune i fluorokarboni, iz lične kolekcije.

 

Vobleri su nekorišćeni i korišćeni, namenjeni svim vrstama rečnog i morskog ribolova.  

Strune (8X upredene) i fluorokarboni (čisti) su marke VARIVAS i YGK, top klasa na tržištu Japana.

 

Ponešto američkih voblera Manns, Storm- klasika za ribolov soma.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.