slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Nimfe za UL(Ultra Lajt) 2,5 cm sa atraktorom (1 inč)

26 din

Zrenjanin
Novo
1.479
35
pre 15 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka za Ultra lajt i Nano lajt !  Veoma kvalitetne male  nimfe domaće proizvodnje  dužine  2,5 cm -1   inč.   . Nimfe su sa atraktorom sa mirisom ribe,  što povećava lovnost! Veoma realistično urađene! Top kvalitet , izrađeni od plastisola Nemačke proizvodnje  . Nimfa  pored grabljivih riba (klen, pastrmka, bandar), vole i mirne ribe , a sama njena mala veličina joj povećava lovnost kod mirnih riba. Širok izbor dezena, na jednoj od fotografija su dekori označeni sa brojevima. U tekstu oglas je i brojno stanje nimfi. Nimfe odgovaru jig glavama na udici veličine 10 (imam u ponudi )  .  

-Nimfe za Ultra Lajt  2,5 cm (1 inč)  -Cena   po komadu  - 26 din  .                                                   
- Celo pakovanje    
od 10   komada -250 din 

 

 

DEKORI I STANJE:  (prvi broj je oznaka za dekor sa druge fotografije) 

1-  24 kom ;  2 - 39 kom;  3 - 39 kom;  4 - 35 kom;  5 - 19 kom;  6 - 20 kom;   7- 27 kom;  8-  9 kom;  

 

U ponudi imam i šedove za UL; šedove za UL  ; laste za UL; mikrojig glave; UL glavinjare, UL worm udice(pogledati u mojim oglasima).      

                                                            
POVOLJNA POŠTARINA
-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.

ID Oglasa: #132624949
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.