Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mama i beba > Autosedišta

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

CYBEX auto sediste 2/3 (15-36KG) Solution S FIX

10.000 din

Novi Sad
Korišćeno
82
9
pre 11 dana
Mirjana
Član od 17.08.2012.
Svi oglasi

Rezervisano

 

Sedište je odlično očuvano, ima normalne tragove korišćenja, platno nigde nije pocepano (može da se pere u mašini na 30 stepeni), plastika ima ogrebotinice, nema nikakva ulubljenja. Bočna zaštita može da se uvuče-izvuče, podizanje naslona funkcioniše…

 

Sledeći tekst je preuzet sa interneta:

 

Cybex Solution S-Fix opremljeno je većom površinom sedišta tako da vašem detetu pruža još veću udobnost. ISOFIX povezivanje za veću sigurnost i stabilnost. Kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena isofix sistemom.

 

Namenjeno je za uzrast dece od 3 do 12 godina, ili 15-36 kg.


Kao deo uspešne Solution serije, model S-fix sadrži patentirani oslonac za glavu koji sprečava da detetova glava padne unapred kada ono zaspi.


Optimizovani linearni sistem bočne zaštite sa bočnim dodacima za apsorbovanje sila pruža maksimalnu zaštitu u slučaju bočnih sudara. Sile prilikom bočnih sudara se apsorbuju kroz seriju linearnih reakcija, kroz dodatnu zaštitu u delu ramena i glave. U isto vreme, kinetička energija koju stvara telo prilikom sudara se apsorbuje u ranoj fazi i glava ostaje u bezbednom položaju.


Integrisani sistem ventilacije održava udobnu temperaturu tela čak i tokom toplih dana. Sistem venilacionih kanala prolazi kroz Solution M-fix sedište. To osigurava optimalnu temperaturu čak i tokom toplih dana.


Ima 12 pozicija visine polozaja za glavu.


Težina: 6,2 kg
Standard ECE/UN R44/04, Grupa II/III

 

Preuzimanje je najbolje lično.

ID Oglasa: #166143651
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.