slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Hodalica za bebe

20 €

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
43
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran
Član od 01.03.2010.
Svi oglasi
  • Pruža sigurnost
  • Estetski privlačna
  • Podrška prilikom hodanja

Za roditelje, hodalica za bebe je prava ruka pomoći. Osim što olakšavaju proces učenja hodanja, oni takođe smanjuju rizik od padova i povreda. Vaše dete će uz pomoć ovih kaiševa brže i sigurnije prohodati, dok će istovremeno vežbati svoju ravnotežu i koordinaciju.

Osim praktičnosti, bebi kaiševi za hodanje su i estetski privlačni. Dostupni u dve prelepe boje – plavoj i roze – savršeno će se uklopiti u svaki stajling vašeg mališana.

U svetu gde je bezbednost dece na prvom mestu, bebi kaiševi za hodanje predstavljaju neophodan dodatak svakoj porodici. Oni ne samo da olakšavaju prve korake vašeg deteta, već i pružaju mir i sigurnost roditeljima. Uz ove kaiševe, svaki korak vašeg mališana biće korak pun samopouzdanja i radosti.
ID Oglasa: #161061446
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.