slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

MAM set od 2 cucle, noćna, 6+, prirodna guma, za dečake

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

MAM Original noćna cucla - pogodna za dečije zubiće i lako je možete naći u mraku.

Kada deca izgube cuclu u toku noći, i roditelji treba da je traže, stvara se stresna situacija za oboje. Praktična  MAM Night cucla svetli u mraku. Ova karakteristika omogućava i deci i roditeljima da je lako lociraju, i tako obezbede mirnu noć. Gumena cucla ima malu kutiju za transport i sterilizaciju. Pored svetlećeg efekta cucla ima mnoge druge prednosti. Simetrična maska i cucla omogućavaju savršenu adaptaciju bebinim ustima. Takođe, napravljene su od prirodne gume, materijala pogodnog za dečije zube. Cucla ima simetrični oblik, zakvaljujući čemu ostaje čvrsto pozicionirana u ustima. Maska ima velike otvore za prolaz vazduha, mikro otvore sa unutrašnje strane i zaobljene ivice, što sprečava crvenilo i iritaciju. Drška je dizajnirana da je mogu uhvatiti male ruke, dok je u isto vreme i ravna, kako bi se prilagodila bilo kojem položaju deteta.   
MAM Original noćna cucla pogodna je za bebe uzrasta od 6 do 16 meseci, i ispunjava  EN 1400 standard. Takođe, naravno, ne sadrži  BPA i BPS. Plava boja ovaj set čini idealnim za dečake.  

 

  • Set od 2 MAM Original Night cucle
  • Isporučuje se u maloj kutiji za transport i sterilizaciju
  • Svetli u mraku
  • Napravljene od prirodne gume
  • Savršeno se adaptira bebinim ustima
  • Sa ravnom drškom
  • Boja: svetlo plava 
ID Oglasa: #161764867
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.