slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Edukativna podloga za decu NOVO

3.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
84
1
pre 3 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vera Baby Shop
Član od 17.10.2023.
Svi oglasi
 

Fenomenalna Dvostruka Edukativna Podloga za bebe i decu!

•Deca najviše vole kada su na podu i budimo iskreni, najviše vremena ćemo ih viđati upravo tu, na podu. Učinite onda da svaka površina bude zanimljiva. Dete će moći da razvija kreativnost i bude zaokupljeno uz ove šarenolike podloge sa različitim motivima. Budite sigurni da će Vaš mališan uživati!

Najprodavanije u nasoj kategoriji!

•Velika dvostrana pjenasta podloga za igru . Savršeno kao tepih u dečjoj sobi. Izolira od hladnoće i apsorbira padove. Vaše dete će se moći sigurno igrati na podu. Savršeno za učenje puzanja i hodanja. Za sigurnost mališana pri prvim koracima pobrinut će se protuklizna struktura. Savršen dodatak dječjoj sobi, uljepšat će zabavu svakog mališana. Otporan na prljavštinu. Lako se čisti, samo prebrišite vlažnom krpom. Prednosti:

Velika podloga: 120 cm x 180 cm x 1 cm
XPE pena
Zaštitit će dete od povrede
Korisno kod učenja hodanja i puzanja
Jednostavan za čišćenje
Protuklizna struktura
Nema dobnih ograničenja


*****Ne postoji mogucnost licnog preuzimanja*****
ID Oglasa: #165934954
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.