slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sterntaler 9122001 Mabel podloga za igru sa lukom, 100x80 cm

8.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
24
1
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

Podloga sa lukom štiti vašu bebu od hladnog poda. Luk sa igračkama i ogledalom prava je zabava čak i za male bebe. Igračke se mogu ukloniti sa luka, i njima se može odvojeno igrati, a promovišu bebina čula.

Ceo set se može potpuno rasklopiti, a kad beba malo poraste, i luk joj više nije interesantan, podloga je praktična za igru.  

 

Dimenzije :   100x80 cm

 

  • Meka, izuzetno debela podloga
  • Beba je zaštićena kada se prevrće i kreće
  • Visokokvalitetna izrada
  • Viseće igračkice promovišu razvoj čula 
  • Podloga se može koristiti odvojeno, kao podloga za puzanje i igru
  • Igračke su trakicama postavljene na luk
  • Materijali: Spoljašnja tkanina: 60 % pamuk, 40 % poliester; aplikacija 1: 100 % poliester, aplikacija 2: 100 % pamuk, postava: 100 % poliester

Sterntaler luk za igru - Istražite svet na razigran način.
U dobi od 3 meseca, bebe postaju aktivne i počinju da istražuju svoju okolinu. Žele da posegnu za stvarima i uživaju u posebno svetlim bojama i različitim zvucima. Ovo predstavlja poseban korak u razvoju mališana, koji roditelji mogu podržati na razne načine.

Sterntalerovi lukovi su idealna igračka za ovu razvojnu fazu. Debela podstavljena podloga osigurava da je bebi toplo i mekano i da može da se kotrlja dok se igra i otkriva. Pored toga, velikodušna prostirka se može koristiti zasebno kao prostirka za igru.

Razne viseće figure kao što su ogledalo, prstenovi i slatka plišana životinja pružaju obilje zabave i stimulišu bebina motorička i vizuelna čula. Luk za igru je savršen pratilac za bebe u prvim mesecima života, sa kojim možete za tren da izmamite osmeh na lice mališana.

 

ID Oglasa: #161766061
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.