slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Grejač mleka za bebe KIWY

6.260 dinFiksno

Arilje
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
TechShop
Član od 18.01.2015.
Svi oglasi

Prednosti korišćenja Kivi Babi grejača mleka:

1. Pogodno i štedi vreme – nudi udobnost i štedi vreme roditeljima. Pruža brz i efikasan način zagrevanja flašica, osiguravajući da je mleko vaše bebe spremno za nekoliko minuta. Ovo je posebno korisno tokom noćnog hranjenja ili kada je vaša beba gladna i treba joj hitnu pažnju.

2. Čuva hranljive materije - Dizajniran da nežno zagreje mleko, bez pregrevanja ili oštećenja njegove hranljive vrednosti. Koristi kontrolisani proces zagrevanja kako bi osigurao očuvanje esencijalnih hranljivih materija, enzima i antitela prisutnih u majčinom mleku ili formuli. Ovo pomaže da vaša beba dobije maksimalnu nutritivnu korist od svog mleka.

3. Konzistentna temperatura - Opremljen funkcijama kontrole temperature koje vam omogućavaju da podesite željenu temperaturu za mleko. Ovo osigurava da se mleko svaki put zagreje do savršene temperature, eliminišući rizik od pregrevanja ili serviranja hladnog mleka vašoj bebi. Stalno toplo mleko takođe može pomoći u varenju i smanjiti šanse da vaša beba odbije flašicu.

4. Svestranost - Može da primi različite veličine i tipove boca, uključujući boce sa širokim grlom i standardne boce. Takođe može da zagreje druge tečnosti, kao što su tegle ili kesice sa hranom za bebe, što ga čini korisnim alatom dok vaša beba raste i prelazi na čvrstu hranu.

5. Bezbedno i pouzdano - bezbednosne funkcije za zaštitu vas i vaše bebe. Obično ima funkciju automatskog isključivanja koja isključuje grejač kada mleko dostigne željenu temperaturu, sprečavajući pregrevanje. Pored toga, mnogi modeli imaju ugrađeni termostat koji obezbeđuje konstantno grejanje i sprečava vruće tačke.

6. Pogodan za putovanja - Ako ste u pokretu ili putujete sa svojom bebom, Kivi Bebi grejač mleka može biti spas. Često je kompaktan i prenosiv, što vam omogućava da zagrejete boce bilo gde sa pristupom izvoru napajanja. Bilo da idete u posetu prijateljima ili porodici, idete na putovanje ili letite, grejač mleka pruža praktično rešenje za brzo i lako zagrevanje mleka vaše bebe.

Pet funkcija KIVI grejača za mleko:

1. Dojenje

2. Mešanje mleka

3. Dezinfekcija

4. Kuvana jaja/zagrejana hrana

5. Odmrzavanje majčinog mleka

ID Oglasa: #164952593
Informacije

GARANCIJA NA SVE NAŠE PROIZVODE JE 6 MESECI!

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas:
066 65 17 570
SMS/pozivWhatsAppViber


### NAŠ CILJ JE VAŠE ZADOVOLJSTVO! Sa nama su Bezbedna i sigurna online kupovina zagarantovani

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.