slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Nebulizator Inhalator prenosivi

43 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Prenosni inhalator za nebulizator: portabl inhalator sa naprednom tehnologijom vibracione mreže za stvaranje fine aerosolne magle, pogodne za odrasle, decu i bebe. Brzina zamagljivanja je >0,2 ml/min i tretman se može završiti u roku od najviše 20 minuta.

2 maske i nastavak za usta: Naš aerosolni nebulizator nudi masku za decu i jednu za odrasle, pogodne za sve uzraste i pol. Takođe, usnik za metod oralne inhalacije može se odabrati prema ličnim navikama upotrebe.

Lako se čisti: nebulizator se automatski isključuje kada se tečnost skoro potroši. Nakon što je atomizacija završena, potpuno odvojeno rastavite masku ili nastavak za usta, kao i čašicu za lek itd. i ostavite da se potopi u 40-50 °C toploj vodi 30 minuta. Kada završite, stavite ga na hladno mesto da se osuši.

Bezbedan i tih: Ovaj atomizer ima veću brzinu atomizacije, proizvodi finu maglu sa malim česticama od oko 5 mm. Pruža pouzdan i efikasan tretman atomizacije. Radna buka je niska, što može smanjiti anksioznost dece.

Mere predostrožnosti: Naš prenosivi aerosol je pogodan samo za mineralnu i običnu slanu vodu. Nemojte koristiti čistu destilovanu vodu, inače neće raditi ispravno. Očistite i dezinfikujte sav pribor nakon upotrebe kako biste osigurali da se ostaci leka ne začepe. Koristite lekove u prahu (takođe rastvorene), viskozne ili slabo rastvorljive u vodi, eterična ulja, sredstva za suzbijanje kašlja, vodice za ispiranje usta.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #164291177
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.