slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Električni aspirator za otpušavanje nosa kod bebai dece NOVO

1.200 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
65
2
juče
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Električni nazalni aspirator za otpušavanje nosa kod beba i dece!

 

Električni nazalni aspirator je novo oružje u borbi protiv dosadne prehlade i  zapušenog nosa. Namenjen je pročišćavanju nosa kod beba tako da im omogućava prohodno disanje dok nama garantuje miran san tokom noći.

Ukoliko naša beba ima zapušen nos, teško diše ili je često prehlađena vreme je da se upoznamo sa proizvodom koji će našoj bebi i nama doneti pravo olakšanje.

Vrlo jednostavna i nežna upotreba je dodatna prednost. Poseduje 5 nivoa snage i mogućnost podešavanja intenziteta usisavanja kako bismo prema začepljenosti nosa mogli da odaberemo odgovarajući stepen tako da ne povredimo bebu.

Svojim snažnim motorom i visoko kvalitetnim komponentama pumpe osigurava savršeno usisavanje za svaku veličinu nosa a da pritom ne povredimo nežne sinuse deteta.   

Kompaktan dizajn – uklapa se u naš dlan a kontrola se vrši pritiskom na samo jedno dugme.

Lako se čisti –  vodootporan dizajn omogućuje ispiranje bez oštećenja elektronskih komponenata dok se nastavci i silikonska posuda mogu skidati i sterilizovati otkuvavanjem.  

Različiti nastavci –  poseduje dva različita nastavka koji su izrađeni od mekanog silikona tako da se lako prilagođava nosu deteta.

 

Pakovanje sadrži:  

1 x Nazalni aspirator,

2 x Silikonska mlaznice

1 x USB kabl za punjenje.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #149445362
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.