slika
1 od 1

Elektricni nazalni aspirator za decu i bebe garancija

790 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.520
57
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
David
Član od 08.10.2012.
Svi oglasi
Vaše dete ima zapušen nos, teško diše ili je često prehlađena vreme je da se upoznate sa proizvodom koji će vašoj bebi i vama doneti pravo olakšanje.

 

Nazalni aspirator je novo oružje u borbi protiv dosadne prehlade i  zapušenog nosa. Namenjen je pročišćavanju nosa kod beba tako da im omogućava prohodno disanje dok vama garantuje miran san tokom noći.

Vrlo jednostavna i nežna upotreba je dodatna prednost. Poseduje mogućnost podešavanja intenziteta usisavanja kako biste prema začepljenosti nosa mogli da odaberete odgovarajući stepen tako da ne povredite bebu.

 

• Svojim snažnim motorom i visoko kvalitetnim komponentama pumpe osigurava savršeno usisavanje za svaku veličinu nosa a da pritom ne povredite nežne sinuse deteta.   

 

 

Lako se čisti – vodootporan dizajn omogućuje  ispiranje bez oštećenja elektronskih komponenata dok se nastavci i silikonska posuda mogu skidati i sterilizovati otkuvavanjem.  Uređaj  je potrebno čisti nakon svake upotrebe.

• Poseduje dva različita nastavka koji su izrađeni od mekanog silikona tako da se lako prilagođava nosu deteta.

 

UPOTREBA:

Pre upotrebe u bebinom nosu preporučujemo da ga testirate na ruci kako bi se upoznali sa aparatom i osetili snagu te na taj način izbegli da povredite ili preplašite dete.

 

Pakovanje sadrži:  

•1 x Nazalni aspirator

•2x Silikonska mlaznice

•1 x USB kabl za punjenje.

 

Da poručite:

Ime Prezime

Grad

Ulica i broj

Broj telefona
ID Oglasa: #146648663
Informacije
Poštovani pakete šaljemo BEKS kurirskom službom.

Dostava iznosi:

389rsd za pakete do pola kilograma.  

Dostava iznad pola kilograma:

499rsd.

Većina naših artikakala ne prelazi težinu pola kilograma.



Pogledajte sve naše oglase.

Sretna kupovina i ugodan dan vam želimo!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.