slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Polukružna dečija četkica za zube

250 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
1.373
44
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera 063526712
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Novo! Polukružna dečija četkica za zube

✅Briga i održavanje higijene zuba bitna je od ranog detinjstva. Za lepši i zdraviji osmeh preporučujemo Vam neverovatnu polukružnu četkicu za zube pomoću koje će Vaše dete zavoleti pranje zuba.  

✅Nikada nije bilo lakše za malu decu da rukuju sopstvenim četkicama za zube. Neklizajuća ručka omogućiće detetu zabavu prilikom održavanja higijene zuba i desni.  

✅Polukružna četkica za zube uklanja do 100% više zubnih naslaga od klasičnih četkica. Ne samo da profesionalno čisti zube već i osigurava da čišćenje ne oštećuje desni i štiti gleđ zuba od prejakog pritiska.

✅Glava četkice otporna je na visoke temperature tako da se može dezinfikovati. Meka četkica ne oštećuje desni, a ima mogućnost da očisti svaki ugao i zaštiti desni.    

✅Lako se koristi, potrebno je samo da nanesete pastu i nakon postavljanja četkice na zube pomerate levo, desno. Nežne silikonska vlakna ukloniće i najmanju naslagu sa zuba brzo i jednostavno.   

✅Poseban dizjan mekane četkice u obliku latininog slova U kako bi bolje pristajao obliku zuba omogućiće detetu da je koriste i tokom igranja.  

✅Jednostavna upotreba. Temeljno čisti desni i omogućava održavanje higijene zuba i desni kroz igru.

✅Glava četkice otporna na toplotu, može se dezinfikovati.
 
➡️Materijal: Silikon + Plastika

➡️Boja: Plava, Roze, Zuta

➡️Uzrast: od 2 do 12 god.  Od 2-6 godina mala Od 6-12 godina veca
ID Oglasa: #61211161
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.