slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

dodatak za decja kolica daska za sedenje ili stajanje 2

5.500 din

Leskovac
Novo
454
17
pre 11 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
kp izlog

NOVO dostava 320din  placanje prilikom prijema

【Pogodno za 99% kolica】Nakon upotrebe ove dečije pedale, deca mogu da sede ili stoje na proizvodu, čineći vaše putovanje udobnijim, a vi možete da se brinete o svojoj deci. Pedale su povezane sa kolicima pomoću čičak trake, što je pogodno za većinu kolica na tržištu.
2 u 1 daska za trčanje sa daskom za jahanje: daska za kolica za sedenje ili stajanje. Pedale protiv klizanja, udoban EVA jastuk sedišta, prenosiva traka, prošireni PU okretni točkovi olakšavaju vama i vašoj bebi da se krećete napred.
【Prilagodljivi dizajn】 Univerzalna daska za kolica je potpuno podesiva i opremljena udobnim naslonom za leđa. Dve spojne šipke se mogu izabrati da smanje ili produže rastojanje u skladu sa različitim širinama kolica. Maksimalna udaljenost je oko 13 inča i veza je stabilna.
Udobno putovanje: lako putovati sa decom. Ako vi i vaše dete kupujete u tržnom centru, idete u supermarket, šetate parkom ili putujete, ugradite ovu pedalu da bi vaše dete bilo opuštenije.

ID Oglasa: #154537568
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.