slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kolica za bebe 2u1 sa jajetom X1 Black/Gold

20.990 dinFiksno

Novi Sad
Novo
34
2
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
AS shop 365 Online prodavnica
Član od 19.12.2015.
Svi oglasi
  •  Kolica za bebe X1 2u1
  • Kombinacija sigurnosti, udobnosti, lakog sklapanja, modernog dizajna. Stabilnost i čvrstina ovih kolica omogućava nosivost čak do 22kg, dok kod većine drugih modela je nosivost do 15kg. X1 model je pravi izbor za roditelje koji vole sigurnost, praktičnost i moderan dizajn.
  • Namenjena za decu do 22kg.
  • Kolica za bebe poseduju 3 položaja sedenja. Sinteza (Autosedište) se lako montira na sam ram kolica, sa adapterima koji dolaze uz paket. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja
  • Pruža izuzetnu sigurnost vašem detetu tokom vožnje, osiguravajući stabilnost i pričvršćivanje, čime se smanjuje rizik od neželjenih pokreta i obezbeđuje bezbednost tokom svake vožnje. Prednji točkovi sa okretnim mehanizmom omogućavaju izuzetnu okretnost, čineći manevrisanje kolicima 2 u 1 jednostavnim i efikasnim čak i u uskim prostorima. Jednostavno sklapanje u samo tri poteza čini ova kolica 2 u 1 praktičnim i korisnim rešenjem za brzo pripremanje za putovanje ili skladištenje.

  • Zašto roditelji vole ova kolica:

  • Roditelji vole ova kolica zbog njihove izuzetne kombinacije funkcionalnosti i praktičnosti, pružajući im osećaj sigurnosti zahvaljujući pojasu u 5 tačaka vezivanja i stabilnosti, čineći ih pouzdanim izborom za bezbednost njihovih mališana. Osim toga, intuitivan dizajn omogućava brzo i jednostavno korišćenje, čineći ih omiljenim izborom za dinamične roditelje

  • . Zašto deca vole ova kolica:



  • Deca vole ova kolica zbog udobnosti koju pružaju tokom vožnje, uz dodatni prostor za istraživanje sveta oko sebe. Sa svojim privlačnim dizajnom i bezbednom konstrukcijom, ova kolica pružaju mališanima sigurno i ugodno iskustvo, čineći svaki izlazak izuzetno zabavnim.
ID Oglasa: #164293921
Informacije
Mi smo registrovana online prodavnica!
PIB :110244050

Mogućnost ličnog preuzimanja NIJE MOGUĆA!  

Sva roba se šalje na Vašu kućnu adresu i troškove dostave snosite Vi.  

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
Pre porudžbine proverite dostupnost artikla.

⭐️Hvala na razumevanju
✅️AS shop 365 ✅️
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.