slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Lionelo Elia kolica, siva

9.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Lionelo Elia kolica - lagana i zgodna

Kolica ne samo da trebaju biti sigurna i udobna, već i moderna - sa ovim na umu, brend Lionelo kreirao je Elia kolica za najzahtevnije korisnike. Ovo je lagan model - težak samo 7 kg, tako da ih lako možete nositi uz stepenice ili ih voziti u gepeku automobila. Kolica se sklapaju na male dimenzije. Namenjena su za decu do 15 kg (6-36 meseci). Kao dodatak visokokvalitetnoj izradi, velika pažnja je posvećena originalnom dizajnu, koji će privlačiti pažnju tokom svake šetnje.  

Dodaci koji olakšavaju šetnju

Prilagodljiv naslon  i naslon za noge omogućavaju adaptaciju kolica prema trenutnim potrebama malog putnika - može udobno spavati ili istraživati okolinu iz kolica. Duboki krov štiti od vetra, sunca ili kiše. Elia gradska kolica imaju zgodne džepove, držač za čašu i prostranu korpu za kupovinu. U set su uključeni i mreža za komarce, navlaka za noge i navlaka za kišu.  

Udobnost vožnje i udobnost voženja 

Putujući u ovim kolicima,   dete ima obezbeđene amortizere. Puni točkovi od pene sa amortizerima, zaključavanje upravljača i kočnice olakšavaju vožnju roditeljima, čineći šetnju uživanjem. Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka i mek naslon za glavu osiguravaju sigurnost deteta  

  • Lionelo Elia su vrlo izdržljiva kolica sa metalnim okvirom, odlično idu, lako se upravljaju a oblik im je takav da je manevrisanje između trgovačkih ulica ili  uskih trotoara, kao od šale.   Sklapaju se ''u kišobran'' i imaju ručku koja olakšava transport.  
  • Podešavanje naslona omogućava da dete leži ravno, naslon za noge se takođe može podesiti prema potrebama, tako da noge deteta uvek imaju podršku.   Zahvaljujući ovome, spavanje je svakako znatno prijatnije.
  • Duboka, produžena tenda stvara udobnu senku tokom sunčanih dana, i štiti od vetra kad je hladnije vreme. Prozor na vrhu omogućava roditeljima da posmatraju dete.
  • Prednji dvostruki točkovi su sa jastucima i imaju mogućnost blokiranja, za vožnju pravo napred po neravnom terenu. Zahvaljujući činjenici da su točkovi od pene, nemoguće ih je probušiti, te ne morate brinuti da će te tokom vožnje biti neprijatno iznenađeni kada naiđete a oštar kamen ili staklo.
  • Materijali korišćeni za izradu Elia kolica napravljeni su od visokokvaliare izdržljive tkanine koja je otporna na abraziju i vremenske prilike.
  • Kolica imaju i navlaku za noge, koja je korisna tokom hladnijih dana, navlaku za kišu, kao i mrežu za komarce koja štiti od insekata.  
  • Elia se sklapa vrlo intuitivno do malih dimenzija. Lako će stati u gepek zajedno sa drugim prtljagom, a zauzeće i malo mesta kad ih odlažete kod kuće.  

 https: //lionelo. com/en/shop/elia/

Tehnički podaci

Uzrast 6-36 meseci
Uključena dodatna oprema: navlaka za kišu, korpa kolica, navlaka za noge, mreža za komarce 
Nosivost 15 kg
Tip točkova EVA
Dimenzije točka 5.3 inča (13.5 cm)
Zaključavanje točkova  Da
Amortizeri Da, prednji točkovi
Podešavanje naslona Da, postepeno, 4 pozicije
Podešavanje naslona za noge Da
Materijal okvira metal
Materijal navlake  100% poliester
Sigurnosni pojas Da, 5 tačaka
Dimenzije kolica 51 x 70 x 105 cm
Dimenzije sklopljenih 98x23 cm
Težina 7 kg

ID Oglasa: #161767073
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.