slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

NouNou kolica Z2 - Zelena

10.500 din

Beograd
Novo
17
2
pre 13 dana
Odgovara na 57% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovana
Član od 24.08.2020.
Svi oglasi

Kolica Z2

 

Transformišite svaki izlazak u nezaboravno iskustvo sa Kolicima Z2. Ova elegantna kolica spoj su modernog dizajna i izvanredne funkcionalnosti, nudeći vašem mališanu sigurnost i udobnost dok vi uživate u lakoći kretanja, praktičnosti sklapanja i dodatnim pogodnostima poput sigurnosnog pojasa u 5 tačaka, amortizovanih točkova i podesive tende. Učinite svaki korak zajedno nezaboravnim!

 

Karakteristike:

 

Namenjena za decu do 15kg.

 

Uzrasta do 36 meseci.

 

Jednostavno sklapanje u samo tri poteza čini ova kolica praktičnim i korisnim rešenjem za brzo pripremanje za putovanje ili skladištenje.

 

Elegantna i praktična, podesiva tenda pruža savršenu kombinaciju zaštite od sunca i personalizovanog stila, prilagođavajući se bebinim željama i potrebama sa jednostavnim potezom.

 

Dolaze sa zimskom navlakom.

 

 

ID Oglasa: #162572587
Informacije


Rok dostave je 2-5 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje nije moguće.  

Kontakt 0665776984 

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.



 pon-sub 8-19h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.