slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VEOMA KVALITETAN dodatak za kolica za drugo dete

6.900 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2.546
49
pre 23 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vera Baby Shop
Član od 17.10.2023.
Svi oglasi
✅【UNIVERZALAN DODATAK ZA KOLICA】:
GemonEke dodatak za kolica usvaja metod povezivanja putem čičak trake, kako bi se fleksibilno koristio za različite modele kolica za nekoliko sekundi.
Dodatna oprema za kolica se može primeniti na različite modele kolica i kišobran kolica.
【Napomena】Pre kupovine, proverite da li vaša kolica imaju mesto gde će čičak biti umotan da biste izbegli nepotrebno vraćanje! ! !

✅【DVORUKA NAMENA STAJANJA I SJEDE】: Mališani su možda neodlučni, ali ovaj dodatak za kolica je posebno dizajniran da ispuni svaki njihov hir! Sedište je odvojivo i lako se namešta, tako da deca mogu da biraju da li više vole da se voze u sedećem ili stojećem položaju.

✅【Veliko poboljšanje】U cilju usklađivanja sa različitim stilovima kolica, napravili smo značajna poboljšanja koja se ogledaju u tri aspekta: 1. Koristite super čičak vezu 2. Koristite rotirajuću dugmad da podesite horizontalni ugao pedale kako biste se prilagodili različitoj visini kolica
3. Dve spojne šipke utiču na opciju da smanje ili prošire rastojanje u skladu sa širinom različitih kolica, maksimalno rastojanje je 33,2 cm.

✅【Jako i udobno- pouzdano】: Pedala ima neklizajući dizajn; Sedište ima izdržljive meke jastuke. Jak, čvrst i stručno dizajniran, ovaj savremeni model dodatka za vožnju kolica bezbedno podržava težinu dece do 27 kilograma!   Zbog  glatkog točak, svi uživaju u udobnoj vožnji.

✅【Šetnja sa više dece】: Bez obzira da li obavljate poslove ili uživate u laganoj šetnji, ovaj dodatak se prikači na zadnji deo kolica tako da možete povesti starije dete sa sobom u vožnju! Oni će uživati u tome što će imati svoje mesto, a vi u tome što možete da pazite na celu svoju porodicu.
ID Oglasa: #161883719
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.