slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kinderfraft Neste Up Beige Melange

5.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
979
9
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Nebitno oštećenje (zaokruženo na forotgrafiji) - osigurač, da se ne bi skupilo kad se raširi, on škljocne, a u transportu da bi ušao u kutiju, kao mora da se koristi -  inače ne treba u torbu staje bez skupljanja. Baš nebitna stvar. Pored toga, fali metalna prednja šipka , zaokružena na drugoj slici. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Krevetac pored kreveta roditelja i odvojeni krevet za bebe u jednom
  • 5 nivoa podešavanja visine dušeka 
  • Glatko podešavanje udaljenosti od kreveta roditelja  


 

 

Upoznajte NESTE UP krevetac Upoznajte NESTE UP - krevetac koji je napravljen za roditelje koji žele trenutak odmora od buđenja za noćno hranjenje. Ako brinete o svom snu, a u isto vreme želite da dete bude blizu vas, NESTE UP je savršeno rešenje. Ne samo da će vam olakšati hranjenje bebe, već će vam i poslužiti ako putujete, kao nezavistan krevetac za bebe. Lako se sklapa, a uključena torba olakšava transport. Možete podesiti visinu kreveca na 5 nivoa, a zahvaljujući prilagodljivim nogarima, možete precizno odrediti razdaljinu kreveca do vašeg kreveta. Zahvaljujući NESTE UP, vaše dete će uvek biti sa vama, a u isto vreme svako od vas će imati svoj prostor za spavanje, što će značajno unaprediti vašu udobnost.

 

Sertifikati: Dizajnirano i odobreno u Evropi (Evropsko odeljenje za razvoj novih proizvoda radi na tome da proizvodi u Kinderkraft ponudi budu najbolji u pogledu funkcionalnosti i bezbednosti, kao i u skladu sa najnovijim trendovima dizajna. Odeljenje čine kompetentni ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u dečijoj industriji, mnogi od njih su i roditelji. )

 

Funkcije

 

Podesivi nogari i visina kreveca
Nogari NESTE UP su podesivi - lako možete prilagoditi njihovu dužinu prema ramu kreveta. Visina kreveca može se prilagoditi u 5 koraka - NESTE UP će te još bolje prilagoditi svom krevetu.  

Prilagođavanje nagiba dušeka
Ugao nagiba dušeka može se prilagoditi na 2 nivoa. Ako vaša beba o, a zapušen nosić, a vi hoćete da joj olakšate da diše tokom noći, potrebno je da samo odgovarajuće podesite vrh dušeka.

Lak za postavljanje
NESTE UP krevetac može se lako povezati za krevet roditelja. Zahvaljujući dugim trakama, odgovara različitim tipovima kreveta. Bočni zid se može lako preklopiti. Tako se NESTE UP pretvara iz dečijeg kreveta u kolevku uz krevet. Nakon preklapanja, bočni zid je dodatno osiguran mekim materijalom.

Mreža sa jedne strane
Mreža pruža bebi bolju cirkulaciju vazduha, i uvek će te videti svoju bebu.  

Čvrsta struktura i točkovi za lakše pokretanje
NESTE UP krevetac napravljen je od izdržljivog čelika. Zahvaljujući tome, stabilan je i služiće vas tokom celog perioda bebinog rasta. Točkovi pružaju udobniji i prži transport kreveca od spavaće do dnevne sobe, bez grebanja podova

Lak za čišćenje
Krevetac ima prijatan materijal koji se lako čisti, sa zanimljivom šarom. Moderne boje odgovaraju različitim stilovima enterijera. Navlaka kreveca je periva u mašini.  

Uključen je tvrdi dušek
Set uključuje tvrdi dušek sa odgovarajućim čaršavom. Tvrdi dušek preporučuje se od strane fizioterapeuta - posebno za novorođenčad.  

 

Specifikacija
Materijali: 100 % pamuk - Uključeni čaršav napravljen je od prozračnog pamuka.   Poliester lak za čišćenje - Uklonjiva navlaka napravljena je od poliestera lakog za čišćenje. Izdržljivi čelik - Ram je napravljen od čvrstog čelika
Težina  9.9 kg
Dimenzije 90 x 57 x 52.5cm
Dimenzije širine nogara: 68 cm
Kompaktne dimenzije sklopljenog 60 x 93.5 x 15 cm
Dušek 89 x 52 cm
Raspon prilagođavanja od poda do dušeka kreveta roditelja  49.5-61.5 cm
Težina sa pakovanjem 11.1 kg
Nivo visine 1: ukupna visina 67 cm, od poda do dna - 33 cm

Nivo visine 2: ukupna visina 70 cm, od poda do dna - 36 cm

Nivo visine 3: ukupna visina 73 cm, od poda do dna - 39 cm

Nivo visine 4: ukupna visina 77 cm, od poda do dna - 42 cm

Nivo visine 5: ukupna visina 80 cm, od poda do dna - 45 cm
Maksimalna nosivost kreveca 9 kg

 

https: //www. youtube. com/watch? v=Dsc_cMze0zU

 

ID Oglasa: #153182752
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.