slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vebrirajuća njihalica za bebe 3u1 ležaljka, fotelja i stol

3.999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
311
7
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Tražite idealno rešenje za uspavljivanje vaše bebe? Ova vebrirajuća njihalica za bebe je savršen izbor! Ova ležaljka – fotelja 3u1 pruža udobnost i funkcionalnost, a sve to po neverovatnoj ceni.

Ova ležaljka je idealna za novorođenčad i decu do 18 kg. Sa 2 pozicije naslona i pojasom sa tri tačke vezivanja, vaše dete će se osećati sigurno i udobno. Blaga vibracija će umiriti vašu bebu i pomoći joj da se brzo uspava. Luk sa igračkama koji se skida, pruža zabavu i interakciju sa vašim detetom.

Jednostavna i laka demontaža, omogućava vam da je nosite sa sobom gde god da idete. Sedište je presvučeno materijalom koji se lako skida i pere u mašini.

Ova vebrirajuća njihalica se takođe može pretvoriti u stolicu za hranjenje i fotelju za stariju decu. To je neverovatna funkcionalnost koja će vam uštedeti novac i prostor u vašem domu.

Ova ležaljka dolazi u intenzivnoj boji, koja će se uklopiti u svaki prostor. Neka vaše dete uživa u svim pogodnostima koje ova ležaljka nudi, a vi se opustite znajući da je vaše dete na sigurnom i udobnom mestu.

Ne oklevajte, ova ležaljka je nova, nekorišćena i dolazi u originalnoj kutiji. Nabavite svoju vebrirajuću njihalicu za bebe već danas i uživajte u srećnim trenucima sa vašom bebom.

ID Oglasa: #153252707
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.