slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Duo električna pumpica za grudi za izmlazavanje 2kom

6.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
56
1
pre 11 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo HyAdierTech električna pumpa za grudi za izmlazavanje 2kom

 

HyAdierTech električna dupla pumpa za dojenje, prenosiva pumpa za dojenje za masažu,   sa 4 režima i 9 nivoa, ultra-tiha, bez BPA, LED ekran osetljiv na dodir

 

Podesiva 4 režima i 9 nivoa - Automatska pumpa za grudi ima 4 režima (usisavanje mleka, masaža grudi, laktacija i funkcija šok usisavanja) i 9 nivoa usisavanja koje možete izabrati. Masirajte i stimulišite grudi pre pumpanja, udobno i bezbolno. Ispunite sve vaše potrebe.


Bezbednost i zdravlje - Naša pumpa za dojke je napravljena od silikonskog materijala za hranu, bez BPA i ftalata, što obezbeđuje bezbedno dojenje za vaše bebe. A flaše za mleko su napravljene od PPSU materijala, koji se može više puta sterilisati u ključaloj vodi i mikrotalasnoj pećnici bez stvaranja štetnih supstanci. Osim električnih delova, svi ostali delovi koji se mogu ukloniti mogu se prati u mašini za sudove.


Visoka efikasnost i sprečavanje povratnog toka - Dizajn duple pumpe za dojke sa jakim usisom može postići visoku efikasnost usisavanja i iscediti više mleka za kraće vreme. A membrana zatvorenog sistema naše pumpe za dojenje štiti od povratnog toka, koja razdvaja mleko i vazduh tako da mleko nije kontaminirano i uvek ostaje sveže.


Prenosiva i punjiva preko USB-a - Pumpa za grudi se može lako rastaviti i sastaviti, čineći čišćenje praktičnijim. Kompaktan i lagan dizajn pogodan je za nošenje gde god da se nalazite. Ugrađena baterija velikog kapaciteta, možete lako napuniti pumpu za grudi preko pover banke, laptopa, zidnog punjača ili punjača za automobil, tako da ne morate da brinete.


Ultralno tiha i LCD-Tiha električna pumpa za dojke čini da ne brinete o buđenju bebe kada pumpa tokom dremke ili spavanja. Pumpa za dojke sa LCD ekranom osetljivim na dodir čini rad lakšim i praktičnijim čak i kada se koristi noću.  

ID Oglasa: #160753021
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.