slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Dvostruka izmlazalica za dojilje /BPA Free/ mod 2

2.690 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO

 

Dvostruka električna pumpa za grudi , USB električna pumpa za mleko sa flašicom za mleko za bebe

 

Karakteristike:
【Dvostruka električna pumpa za grudi】  1 jedinicu pumpe i 2 flaše za mleko od 150 ml, naša električna pumpa za grudi može se koristiti kao u jednom ili dvostrukom režimu, što je praktičnije i efikasnije za svaku majku početniku.

 

【2 režima i 9 nivoa usisavanja】Električna pumpa za grudi ima 2 režima (režim masaže prolaktina/režim pumpanja), a svaki režim ima 9 podesivih nivoa usisavanja. Simulirajte ritam sisanja bebe, silikonska prirubnica daje impulse pritiska, a bionička nežna masaža omogućava udobno dojenje i pumpanje.
【Dizajn protiv povratnog toka】 Dizajn odvajanja gasa i tečnosti sprečava povratni tok i sprečava povratak mleka da izazove sekundarno zagađenje. Ovaj dizajn obezbeđuje da se majčino mleko sakuplja bezbedno i higijenski, bez rizika od kontaminacije ili oštećenja motora pumpe. Pored toga, funkcija dizajna protiv povratnog toka pomaže u održavanju snabdevanja mlekom i sprečavanju nelagodnosti ili bolova tokom sesija pumpanja.
【Lako za čišćenje】 Napravljen od PP + silikonskog materijala za hranu, bez BPA i otporan na visoke temperature. Svaka komponenta se može lako sastaviti i rastaviti. Osim električnih delova, svi ostali delovi koji se mogu ukloniti mogu se prati u mašini za sudove i mogu se prati u kipućoj vodi, lako se čiste.
【USB napajanje i rad sa niskim nivoom buke】USB napajanje, električna pumpa za grudi može se napajati pomoću usb punjaca , bateri banke ,  

 

Oko 45dB-50dB niske buke rade, ne ometajte bebu koja spava.

Specifikacije:
Boja: bela/roza
Materijal: PP + silikon
Moda: Moda za masažu prolaktina / Moda za pumpanje
Nivo usisavanja: 9
Kapacitet boce: 150 ml
Napajanje: USB
Nazivna snaga: 2.5V
Nazivna struja: 500mA
Vlažnost rada/skladišta: 15-90%
Radni / skladišteni pritisak: 90-106 kpa

Lista potrepština za putovanje:
1 * pumpna jedinica
2 * Boce za mleko
2 * Silikonski vazdušni jastuk
2 * Cevi
2 * Ventili
2 * Usta za sisanje
2 * Covers
2 * Konektori
1 * USB kabl
1 * Uputstvo za upotrebu (engleski)

ID Oglasa: #165096607
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.