slika
slika
1 od 2

Aspirator za nos i usi za bebe-nazalni aspirator za decu

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
573
7
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
kontakt MARIJA 060/7240429
Član od 07.03.2016.
Aspirator za nos i usi  za bebe i decu

Siguran i lak način uklanjanja mukusa iz dečijeg nosa, posudica i umetak za nos mogu se dezinfikovati vrelom vodom

Razlozi začepljenog nosića kod beba su suv vazduh u pregrejanim prostorijama, prisutni alergeni,  nagle promene temperature i vremenskih prilika. U tom slučaju  isušena je nosna sluznica, nos je začepljen ili curi.

Kako bi dijete nesmetano disalo, potrebno je omogućiti prohodnost disajnih puteva i vlažiti nosnu sluznicu.

Problemi sa začepljenim decijim nosićem mogu ukazati na prisutnu prehladu. Na nosnoj sluznici se zadržavaju virusi i bakterije i uzrokuju infekcije gornjeg i donjeg disajnog sistema. Time se slabi otpornost organizma i dete obično slabije jede i spava.

Električni aspirator može olakšati situaciju, za početak trebate detetu špricnuti fiziološke rastvor u nos. Najobičniji spric od 20mL će poslužiti. Onda uzmete aspirator i za minut izvučete sekret iz nosa.

Sam aspirator je vrlo jednostavan. Uključite i stavite detetu u nos. Manje je bučan i puno praktičniji od aspiratora na usisavač. Dete se manje uplaši i manje opire. Ponekad bi čak moglo i samo se aspirirati.

Silikonski vrh koji ide u nos je hipoalergen i lako se poslije aspiracije odvoji i ispere pod vodom. Ako aspirator upotrebljava više dece možete ga i iskuvati kao dudu.

Aspirator mogu koristiti deca od samog rođenja.

Napajanje je na dve obične AA baterije.
Novo nekorisceno 

ID Oglasa: #109099501
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.