slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

- Alarm za mokrenje u krevetu

2.500 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
17
1
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Ako član vaše porodice ima problema sa mokrenjem u krevet, to može uticati na san svih. Osoba u pitanju verovatno će se buditi sa mokrim donjim rubljem i posteljinom, i mogla bi angažovati svoje staratelje da im pomognu da se srede usred noći. To znači da više članova porodice može imati problema sa mirnim snom. Iz tog razloga, i još mnogo toga, važno je pronaći rešenje za bilo koji problem sa mokrenjem u krevet.

Na tržištu postoji mnogo alarma za mokrenje u krevet, i svi oni rade na nešto drugačiji način. Osnovna ideja iza ovih uređaja je da probude korisnika ako počnu imati nesreću. Tokom vremena, ovo bi trebalo da trenira mozak osobe da se probudi pre nego što dođe do nesreće. Ovaj spisak će vam pomoći da se fokusirate na neke od najboljih opcija koje su dostupne, kako biste mogli izabrati ono što odgovara potrebama vaše porodice.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162571023
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.