slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Hodalica za bebe 2u1 - setalica - 2 boje plava i roze

6.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
52
0
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

• 2 u 1 hodalica za bebe: hodalica za učenje sedeći i stojeći potiče bebine prve korake, razvija koordinaciju i snagu gurajući hodalicu prema napred, učeći početno stajanje i hodanje.

• Centar za muzičke aktivnosti: Ova hodalica pruža centar aktivnosti za bebe, uključujući blokove u obliku životinja, gramofonsku opremu, muzički klavir i tako dalje, pružajući razne zabavne načine za igru.

• Dizajnirano za bebe: Ručka hodalice može se podesiti prema visini bebe. Takođe, može dobiti na težini ubrizgavanjem peska ili drugih teških predmeta kako bi beba hodala stabilnije.

• Visoka kvaliteta i sigurnost – obe gume su prekrivene gumenim prstenovima protiv klizanja, trokutasta struktura podupire šasiju, nije je lako prevrnuti. Podesiva brzina stražnjeg kotača, zadovoljava potrebe beba u različitim fazama hodanja.

• Savršene ideje za darove: Ova hodalica za bebe jedinstvena je ideja za dar za razne situacije kao što su rođendanske zabave koje će vašoj bebi omogućiti da savlada sve vrste znanja dok raste.

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #149320260
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.