slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Chicco hranilica 2 u 1

7.300 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 14 dana
Vlada Vladimirov
Član od 25.10.2020.
Svi oglasi

Chicco hranilica prati rast vašeg deteta od 6 meseci, pa do 3 godine. Izuzetno je praktična, te se može koristiti i kao hranilica za bebe i kao udobna, visoka stolica, koja će omogućiti da vaše dete podeli obrok sa vama za stolom.

  • Chicco hranilica Polly 2 u 1 je nagrađivana visoka stolica i hranilica, praktična i za dete i za roditelje, koja prati rast vašeg deteta i pogodna je za decu uzrasta od 6 meseci do 3 godine.
  • Veliko, udobno, duplo tapacirano sedište može se koristiti na dva načina: Sa jedne strane, ono predstavlja hranilicu za bebe, koja vašem detetu pruža komfor i sigurnost. Sa druge strane, ono predstavlja visoku stolicu, tako što se unutrašnji deo stolice može ukloniti, čime ona postaje komforna i prilagođava se vašem detetu kako ono raste, ne gubeći pritom na udobnosti.
  • Kada dete odraste, stočić se može skloniti i odložiti na zadnji deo sedišta, što će vašem detetu dati još više prostora, a kako je visina stolice podesiva u 7 različitih visina vaše dete bez problema može jesti zajedno sa vama za stolom. Takođe, hranilica se pomera pomoću točkića te je njeno premeštanje i više nego jednostavno.
  • Stepenik za noge ima 3 visine i može se jednostavno podesiti, kako bi vašem detetu bilo što udobnije. Takođe naslon sedišta se može podesiti na tri različite pozicije.
  • Hranilica se vrlo jednostvano može spakovati, te je pogodna i za lako prenošenje.

U odlicnom stanju.

ID Oglasa: #165968698
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.