slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Hauck Alpha+ drvena stolica, bukva, prirodna

11.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
95
7
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  •      ALPHA+ drvena visoka stolica - doživotni saputnik napravljena od drveta bukve iz održivih izvora
  •      Konstruisana za maksimalnu sigurnost i stabilnost
  •      Udobnost od rođenja zahvaljujući raznovrsnim dodacima (isporuka uključuje samo stolicu, svi dodaci se kupuju zasebno)

 

ERGONOMSKA VISOKA STOLICA OD ROĐENJA KOJA RASTE SA BEBOM

Zahvaljujuči podesivom sedištu i ploči za noge, Alpha + se savršeno prilagođava visini vašeg deteta. Nosivosti do 90 kg, čvrsta visoka stolica je pouzdani saputnik za život.

ODRŽIVO I FSC® SERTIFIKOVANO DRVO BUKVE

Alpha + je napravljena od evropske bukve iz FSC® sertifikovanih šuma, koje vrednuju održivost i ekologiju šumarstva u cilju zaštite biljaka i životinja.

IZUZETNO OTPORNA NA NAGINJANJE ZAHVALJUJUĆI STABILNOJ KONSTRUKCIJI

Zahvaljujući stabilnoj gonstrukciji i integrisanim podnim klizačima, Alpha+ je otporna na naginjanje. Kada se vaše dete odgurne od stola, stolica za hranjenje se jednostavno lagano pomera unazad.

POBOLJŠANA SIGURNOST ZAHVALJUJUĆI UKLJUČENOM KAIŠU

Pojas sa vezivanjem u 5 tačaka i sigurnosni remen pružaju sigurnost. U poređenju sa drugim proizvođačima, pojasevi su uključeni u isporuku i mogu se kombinovati sa ostalim dodacima.

FLEKSIBILNA UPOTREBA SA ILI BEZ PREDNJE PREČKE
Sigurnosna prečka je neophodna za manju decu, dok je kasnije možete ukloniti, omogućavajući vašem detetu da udobno sedi za trpezarijskim ili radnim stolom.

POGODNO OD 6 MESECI PA NADALJE

Jednom kada vaše dete može da sedi bez samo,  Alpha+ mu omogućava da dele obroke sa 
porodicom, jer se visoka stolica može koristiti skoro za svakim stolom,  čak i sa poslužavnikom

UDOBNOST SEDENJA ZA DECU I ODRASLE
Alpha+ je napravljena od drveta evropske bukve, što je čini pouzdanim i udobnim pratiocem od detinjstva do  maksimalne nosivosti do 90 kg.

 

PRAKTIČNI MODULI ZA NOVOROĐENČAD (kupuje se posebno)
U kombinaciji sa Alpha Bouncer Premum, Alpha Bouncer Deluxe ili Alpha Bouncer 2in1, Alpha + je pogodna od rođenja. Svi moduli se mogu koristiti i kao ljuljaška sa uključenim ramom.

VIOSKOKVALITETNI DODACI ZA SEDIŠTE (kupuje se posebno)
Udobni Alpha jastuci za visoke stolice napravljeni su od vrhunskih materijala i pružaju meku podlogu za naslon i sedište. Stabilan reduktor sedišta, Alpha Cosy, pruža dodatnu podršku.


ODGOVARAJUĆI POSLUŽAVNICI (kupuju se posebno)
Alpha + stolica se može kompletirati sa Alpha Wooden, Alpha Tray ili Alpha Click Tray poslužavnicima. Ovi poslužavnici napravljeni su od drveta ili plastike, i kompatibilni su sa drugim Alpha dodacima.   

ZABAVNA IGRA I UČENJE SA PLAY POSLUŽAVNIKOM (kupuje se posebno)

Sa click-in poslužavnikom za igru, još fleksibilnije možete koristiti visoku stolicu, jer će vaše dete biti optimalno angažovano sa dodacima za igru koji se mogu individualno konfigurisati.

 

DRVENA VISOKA STOLICA KOJA RASTE SA VAMA TOKOM ŽIVOTA

Celoživotni saputnik napravljen od drveta iz održivih šuma

Alpha+ je napravljena od evropske bukve, koja dolazi iz FSC® sertifikovanih šuma. Poklanjamo veliku pažnju korišćenjem održivih i ekoloških šuma koje štite biljke i životinje.

Zahvaljujući podesivom sedištu i naslonu za noge, Alpha +  se savršeno prilagođava visini vašeg deteta i omogućava udobnu poziciju sedenja u bilo kojem uzrastu. Visoka stolica takođe staje ispod skoro svakog stola i pouzdani je saputnik sa maksimalnom nosivosti do 90 kg - za ceo život.  
Posebno pogodna za bezbedne obroke

Stabilna konstrukcija sa podnim klizačima čini Alpha+ stolicu otpornom na naginjanje. Dodatnu sigurnost  pruža pojas sa vezivanjem u 5 tačaka i sigurnosni remen , koji su uključeni u isporuku i kompatibilni sa ostalim dodacima. Za mlađu decu, zaštitna gornja prečka je neophodna. Kasnije je možete ukloniti kada dete može samostalno da sedi za stolom.

Udobnost od rođenja sa fleksibilnim dodacima (kupuju se posebno)

U kombinaciji sa Alpha Bouncer dodacima za bebe, koji se mogu koristiti i kao ljuljaške za bebe, vaša beba je uključena u porodične rituale od samog početka. Alpha + stolici možete dodati različite poslužavnike, jastuke za visoke stolice, reduktore sedišta, kutije za odlaganje i prilagodljive table za igru.

Isporuka uključuje

  • Sigurnosni remen
  •  Pojas u 5-tački
  • Visoku stolicu

·      

·         

Video

  • https: //www. youtube. com/watch? v=bB9jxtqy6B
  • hauck Youtube Channel

Neto težina proizvoda 7.50 kg
Za uzrast od 6 meseci
Podesiva visina Da

Podesiv naslon za noge Da
Lako se čisti Da
Sigurnosni pojas  Pojas u 5 tački, sigurnosni kaiš
Tip visoke stolice Drvena visoka stolica
Podesvi naslon za noge Da
Max. nosivost 90 kg
Dimenzije
Postavljena 48 x 56 x 77 cm

ID Oglasa: #162995051
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.