slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Hauck Sit N Fold stolica, od 6 meseci do 15 kg, bela/plava

10.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

KOMPAKTNA, UDOBNA I ŠTEDI PROSTOR
Sit N Fold je udobna visoka stolica za mališane koja se sklapa i pratiće vas gde god da krenete. Bez obzira da li je to mala bakina kuhinja, uski prostor trpezarije ili vaš balkon - sklopiva Sit N Fold visoka stolica stvoriće prostor za tren. zahvaljujući uklonjivom poslužavniku, možete je koristiti i kao samostojeću stolicu, i sklopiti je za uštedu prostora. Ne treba vam ništa više od držanja bočnih dugmadi, a kompaktni Sit N Fold se lako može preneti u sledeću sobu ili nišu.  . Praktična Sit N Fold može se individualno podesiti; poslužavnik se može podesiti u tri pozicije, pružajući optimalno mesto za vaše dete koje raste. Za čišćenje, poslužavnik se može ukloniti i okačiti na leđa visoke stolice dok vam ne bude opet potreban.  
Visoki naslon je meko postavljen, i može se jednom rukom nagnuti do pozicije za odmaranje, kako bi vašem mališanu uvek bilo dobro. Takođe, integrisani pojas u 5 tačaka i zaštita protiv klizanja, čuvaju vaše dete. sigurnim. U izuzetno velikoj korpi za odlaganje ispod sedišta sve važno će vam biti pri ruci, od vlažnih maramica do igračaka.  
Veoma pametan dizajn: sa ovom visokom stolicom sa poslužavnikom vaš svakodnevni život će biti lakši. Poslužavnik se lako čisti a takođe se i uklanja, ako se nešto prospe i pored izdignute ivice i oblikovanog dela za čašu. Zahvaljujući velikim dimenzijama, poslužavnik se može koristiti ne samo za obroke, već i za crtanje i igru.  

UDOBNA VISOKA STOLICA SA PAMETNIM SISTEMOM SKLAPANJA
Stabilna Sit N Fold visoka stolica pruža vašem detetu optimalnu udobnost tokom svakog obroka. Nakon toga, kompaktno se sklapa, štedi prostor u manjim kuhinjama i trpezarijama, kao i vašem balkonu.

VEOMA LAKO I BRZO SKLAPANJE
Sit N Fold visoka stolica se brzo i ravno sklapa i odlaže u skoro svaku nišu. Ne treba ništa više od hvatanja bočnih dugmadi.  

LAGANI I KOMPAKTAN TRANSPORT
Ravno sklopljena, ova lagana visoka stolica  Sit N Fold može se lako prenositi - bilo do susedne prostorije ili bake i deke.  

SAMOSTOJEĆA VISOKA STOLICA SA POSLUŽAVNIKOM
Zahvaljujući poslužavniku podesivom po dubini, visoka stolica omogućava optimalni prostor i možete je koristiti gde god želite. Nakon obroka, poslužavnik se uklanja za čišćenje i možete ga okačiti na leđa visoke stolice.  

NASLON PODESIV JEDNOM RUKOM
Visoki, meko postavljeni naslon može se nagnuti jednom rukom do pozicije odmora, pružajući mališanu udobnost. Sa kaišem u 5 tačaka i zaštitom protiv klizanja, vaše dete će biti sigurno.   

PROSTRANA KORPA ZA IGRAČKE
U izuzetno velikoj korpi ispod sedišta, sve važnp će vam biti pri ruci, od mokrih maramica do igračaka.  

VELIKI POSLUŽAVNIK ZA OBROKE I JOŠ MNOGO TOGA
Izdignura ivica i oblikovani deo za čašu, držaće hranu i piće na mestu. Zahvaljujući velikim dimenzijama, vaše dete može crtati i igrati se na prostranom poslužavniku lakom za čišćenje.  

Isporuka uključuje
• Visoku stolicu
• Poslužavnik
Video
•  https: //www. youtube. com/watch? v=QVahy72WTPQ
• hauck Youtube Channel

Neto težina proizvoda 4,85 kg
Dimenzije
Sklopljen 90 x 56 x 30 cm
Postavljen 83 x 57 x 98 cm
Za uzrast 6 - 36 meseci
Lako se čisti Da
Sigurnosni kaiš  Kaiš u 5 tačaka
Korpa za odlaganje Da
Vrsta visoke stolice Metalna visoka stolica
Podesvi naslon Da
Podesiv po dubini i uklonjiv poslužavnik Da
Max. nosivost 15 kg
Nagib naslona jednom rukom Da

ID Oglasa: #161777168
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.