slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kompaktna torba za skladištenje bebinih stvari

2.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Uzbuđenje i radost roditeljstva dolaze s nizom obaveza i priprema, a organizacija bebinog pribora je ključna za glatko iskustvo za vas i vašu bebu.

Naša kompaktna torba za skladištenje bebinog pribora dizajnirana je s pažnjom kako bi zadovoljila potrebe modernih roditelja koji su uvek u pokretu. Nudi savršen balans između prostranosti i kompaktnosti. Sa dovoljno prostora za sve bitne bebine stvari, uključujući pelene, vlažne maramice, bočice, igračke i dodatnu odeću, torba je dovoljno mala da se lako nosi sa sobom, ali dovoljno prostrana da sadrži sve što vam je potrebno.

Ne gubite vreme tražeći bebine potrebštine. Naša torba dolazi s različitim pregradama i džepovima kako bi vaš pribor bio organizovan i lako dostupan. Opremljena je posebnim džepovima za pelene i bočice, kao i dodatnim džepovima za sitnice kao što su ključevi ili mobilni telefon.

Izrađena od kvalitetnih materijala, ova torba je lagana za nošenje, ali izdržljiva i otporna na svakodnevnu upotrebu. Sa snažnim šavovima, možete biti sigurni da će vaša beba uvijek imati svoje stvari gde god da odete. Neophodan je pratilac za svakog roditelja koji želi da bude organizovan i spreman za sve što donosi roditeljstvo.

Sa praktičnošću, stilom i izdržljivošću, ova torba čini svakodnevne izazove roditeljstva mnogo lakšim i ugodnijim. Budite spremni za sve uz našu kompaktnu torbu za skladištenje bebinih stvarčica.


Karakteristike:  

  • Kompaktna torba za skladištenje bebinih stvari
  • Materijal: Filc
  • Dimenzije: 18cm x 38cm x 25,5 cm
  • Poseduje pregrade različitih veličina
  • Idealno za pelene, cucle, maramice i dečije igračke
  • Ručka za lako nošenje 
ID Oglasa: #165635150
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.