slika
slika
1 od 2

EVOLVEO NL4 Babysit night light and rotary camera

106 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
5
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

EVOLVEO NL4 Babysit night light and rotary camera

 

SPECIFIKACIJE:

 

Ovaj model ima kameru za daljinsko naginjanje i rotiranje od 360 stepeni, tako da možete pratiti šta se dešava u sobi vašeg deteta iz svakog mogućeg ugla. Na ovaj način možete da pratite šta vaše dete radi i da se uverite da mu se ništa loše ne dogodi.

Kamera je opremljena noćnim svetlom u boji koje se može kontrolisati direktno pomoću dugmadi na kameri. Lampa može promeniti intenzitet i boju svetlosti. Može se uključiti za bolji san ili koristiti kao prigušeno svetlo za noćno presvlačenje ili hranjenje.


Bebi monitor takođe ima senzor temperature koji vam pomaže da pratite temperaturu u bebinoj sobi. Na ovaj način možete biti sigurni da je temperatura u prostoriji odgovarajuća i da vaše dete neće biti izloženo visokim temperaturama ili prehladi. Ako temperatura pređe granicu koju ste postavili, dobićete upozorenje.

 

Ovaj bebi monitor je opremljen automatskom detekcijom plača, što znači da će se uređaj sam aktivirati kada beba zaplače. Zahvaljujući ovoj funkciji, uvek možete biti obavešteni kada je vašoj bebi potrebna vaša pažnja i možete je odmah smiriti.


Sat takođe ima nevidljivo noćno svetlo koje vam omogućava da pazite na svoje dete, a da ga ne uznemiravate. Takođe možete koristiti funkciju uspavanke kako biste pomogli vašoj bebi da zaspi brže i udobnije.

 

Grejač je mali i lagan, tako da se lako prenosi i postavlja gde god je potrebno. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, tako da je izdržljiv. U paketu ćete naći i komplet za montažu na zid, ako ne želite da fiksirate držač trajno, može se pričvrstiti i uz pomoć traka, na primer za okvir krevetića, kaiševi su nije uključeno u paket.


Oprez: Uvek postavite kameru tako da dete ne može da je ispusti na vas. Osigurajte kabl za napajanje tako da se vaše dete ne zaplete u njega i da se ne ugrozi.

 

- 4,3" veliki LCD ekran
- VOKS funkcija za buđenje ekrana kada se detektuje šum
- IR osvetljenje 940nm nevidljivog spektra
- Zamenljiva 18650 2600mAh baterija u osnovnoj jedinici
- Noćno svetlo
- Pevajte uspavanke sa 5 unapred podešenih vrednosti, uključujući zvuke kiše
- Praćenje temperature sa upozorenjem
- Dužina kabla za punjenje je 2m
- Pokriva do 300m slobodnog prostora u zgradi, u zavisnosti od projekta zgrade!
- Glasovna komunikacija
- Upozorenje van dometa
- Upozorenje o niskoj bateriji
- Vizuelna indikacija nivoa buke
- Digitalni prenos
- Video u 480p rezoluciji
- Podesiva antena


- 1k roditeljska jedinica sa displejom
- 1k rotirajuća kamera
- 2k mrežni adapter
- 2k USB-C kabla
- 1k držač + komplet za montažu
- 1k uputstvo za upotrebu

 

ID Oglasa: #166188208
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.