slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Hauck Close N Stop+9cm ekstenzija, boja uglja, 84-98 cm

6.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
24
3
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Sigurnosna kapija za vrata i stepenice 84 - 89 cm 
  • Jednostavno postavljanje na pritisak
  • Mehanizam za ručno zaključavanje sa dvostrukom sigurnosnom bravom
  • Vrata se otvaraju na obe strane, jednom rukom 
  • Opciono: Y vreteno za montažu  na okruglo stepenište (mi nemamo na stanju)


ZA 84 - 89 CM
Ova čvrsta metalna sigurnosna kapija pruža sigurnost vašim malim istraživačima. Isporčuje se zajedno sa ekstenzijom od 9 cm i stoga se može koristiti za okvire vrata ili stepeništa širine84 - 89 cm

POSTAVLJANJE PRITISKOM
Sigurnosna kapija se postavlja sa zateznim zavrtnjima pod pritiskom između rama vrata ili zidova. Idealna je za stanove ili kod bake i deke, jer ne ostavlja nikakve tragove kada je uklonite.

OTVARA SE NA OBE STRANE
 Close'n Stop ima sistem ručnog zatvaranja i bezbedno se zaključava u sigurnosnoj bravi. Zahvaljujući dvostrukoj sigurnosnoj bravi, samo odrasle osobe mogu da je otvore - u oba smera - i to samo jednom rukom. Tako ćete uvek imati jednu slobodnu ruku za svog mališana

OPCIONI DODACI
Sigurnosna kapija se može postaviti i na okruglo stepenište uz pomoć takozvanog Hauck Y-vretena (prodaje se posebno, mi nemamo na stanju) Kompatibilna je i sa ekstenzijama.

Ova Close N Stop sigurnosna kapija ima ekstenziju od 9 cm. To vam omogućava da je koristite na vratima i stepenicama širine od 84 - 89 cm. Alternativno, ekstenziju možete ukloniti i koristiti sigurnosnu kapiju za otvore od  75 - 80 cm.   Sklapanje je brzo i lako.  Metalna kapija je pričvršćena zavrtnjima između zidova ili u okvire vrata. Nije potrebno bušenje. Close N Stop ima dvostruki mehanizam za ručno zaključavanje. Može se otvoriti samo jednom rukom i pouzdano ulazi u bravu zaštićenu od dece. Close N Stop se takođe može kombinovati sa našim odvojeno dostupnim Y-vretenima kako bi se pričvrstio na okruglo stepenište (opciono).
Uputstvo za montažu: Ovaj proizvod je kapija koja se samopodešava. To znači da se početno neusklađenost/zazor kapije na nivou mehanizma za zaključavanje eliminiše zatezanjem zavrtnja za zaključavanje u okviru.  



Isporuka uključuje

  • 9 cm ekstenziju
  • Sigurnosnu kapiju

 

Tehnički podaci
Neto težina proizvoda 4,40 kg
Zaštićen prostor
Mogući zaštićen prostor(i) 75 - 80 cm (samo kapija)
84 - 89 cm (kapija+ 9 cm ekstenzija)
Visina sigurnosne kapije 77 cm
Specijalne karakteristike sigurnosne kapije
Laka montaža bez bušenja
Uključena ekstenzija 9 cm
Za uzrast 0 - 24 meseci
Dimenzije postavljene  1,5/4 x 84-891 x 77 cm


ID Oglasa: #163094355
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.