slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Hauck Open N Stop KD+9 cm ekstenzija, bela, 84-89 cm

6.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • SIGURNOSNA KAPIJA ZA VRATA I STEPENICE 84-89 CM - Kapija za decu pogodna za širine od 84 do 89 cm  kako bi vaš dom bio bezbedan za decu
  • JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE BEZ BUŠENJA- Sigurnosna kapija fiksira se pritiskom između rama vrata ili stepeništa sa 4 šrafa bez bušenja 
  • OTVARANJE JEDNOM RUKOM U OBA SMERA. BRAVA SIGURNA ZA DECU - Dvostruka sigurnosna brava sprečava da deca sama otvore vrata. Odrasle osobe mogu jednom rukom, u oba smera, otvoriti vrata
  • PRODUŽIVA - Sa posebnim ekstenzijama od 9 cm ili 21 cm (prodaju se posebno), kapija se može produžiti do  122 cm, što je takođe zgodno za šire otvore (nemamo na stanju)
  • MOŽE SE KORISTITI NA OKRUGLOM STEPENIŠTU (opciono) - Sigurnosna kapija se može postaviti i na okruglo stepenište uz pomoć takozvanog hauck  Y-vretena (prodaje se posebno, mi nemamo na stanju)
  • SAMO PODEŠAVAJUĆA - To znači da se početna neusklađenost/zazor kapije na nivou mehanizma za zaključavanje eliminiše zatezanjem vijaka za zaključavanje u okviru

Sigurnosna kapija Open N Stop KD dolazi sa 9cm ekstenzijom i može se koristiti za osiguravanje otvora od  84 do 89 cm. Ako želite da osigurate veće otvore (96-101cm), preporučuje se  Open N Stop KD sa 21cm ekstenzijom, a za standardne otvore  (75 - 80 cm) Open N Stop KD bez ekstenzija. Svaka kapija se može kombinovati sa maksimalno dve ekstenzije, jedna sa svake strane. Za okruglo stepenište preporučuje se  Y-vreteno. (mi nemamo na stanju)

Postavljanje se obavlja za tren.  Metalna kapija se pričvršćuje pomoću pritiska između zidova ili vrata. Bušenje i zašrafljivanje nije potrebno.

Open N Stop KD može se otvoriti u oba smera, samo sa jednom rukom. Na ovaj način, jedna ruka vam je uvek slobodna, za vaše malo blago.  Sigurnosna kapija ima dvostruki mehanizam za ručno zaključavanje koji se pouzdano zaključava u zatvaraču zaštićenom od dece.

Napomena:  Ovaj proizvod je kapija koja se samopodešava. To znači da se početno neusklađenost/zazor kapije na nivou mehanizma za zaključavanje eliminiše zatezanjem zavrtnja za zaključavanje u okviru.

UPOZORENJA:

  • Pročitajte uputstvo pre instalacije jer nepravilna instalacija može biti opasna.
  • Sigurnosna barijera se ne sme postavljati preko prozora.
  • Nikada ne koristite bez zidnih čašica.



Ova sigurnosna barijera je pogodna samo za kućnu upotrebu u zatvorenom prostoru.

Ova sigurnosna barijera se može montirati na čvrste i inherentno stabilne površine sa priloženim spojnicama i to takođe važi za predviđene produžetke ili produžetke kompatibilne sa proizvodom.


Sigurnosna barijera ispunjava standard EN 1930:2011.

Ova sigurnosna barijera ima manuelni sistem zaključavanja

Ova sigurnosna barijera je pogodna za upotrebu kod dece do 24 meseca starosti.


Može se rasklopiti
Za manje pakovanje i lakši transport, sigurnosna kapija se može rastaviti na dva dela koja se veoma lako ponovo sklapaju.

Otvara se na obe strane - samo jednom rukom
Odrasli mogu da otvore kapiju samo jednom rukom iu oba smera. Kao rezultat toga, jedna ruka ostaje uvek slobodna za vaše malo blago

Bez bušenja
Ova sigurnosna kapija se postavlja sa četiri pričvrsna zavrtnja koja su uključena ili sa posebnim Y vretenom(mi nemamo na stanju) između okvira vrata, dva zida ili stepenica. Na ovaj način ne ostavlja trag nakon uklanjanja i savršen je za iznajmljene stanove ili kod vaših baka i deda.

Sigurnost za najmanje
Bez obzira da li je kuhinja, hodnik, stepenište ili podrum - ova sigurnosna kapija se može koristiti univerzalno za pružanje optimalne sigurnosti u svakodnevnom životu. (Takođe savršeno za kućne ljubimce)


   
ID Oglasa: #163095066
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.