slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Nadzor bebe u stomaku SMART CARE

51 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
69
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Slušajte otkucaje srca beba uz SoundDefinition tehnologiju. Slušajte, snimajte i delite otkucaje srca bebe sa članovima porodice preko Suavinex Link APP preko Bluetooth veze. Možete čuti otkucaje srca svoje bebe u miru svog doma, snimiti zvuk i poslati snimke svojim najmilijima. Sa punjivom baterijom. Zaboravite na baterije i punite ih kao i svaki drugi uređaj. Bez kablova. Sve u jednom uređaju povezano sa vašim mobilnim telefonom bežičnim putem.

Kako to funkcioniše?

1. Uključite prisluškivač otkucaja srca pritiskom na dugme ON/OFF na nekoliko sekundi i kada Bluetooth lampica zatreperi, uređaj će biti spreman za povezivanje sa Suavinex Link APP.

2. Aktivirajte Bluetooth na svom mobilnom uređaju. 3. Otvorite aplikaciju Suavinex Link i idite na karticu uređaja. Izaberite slušalac otkucaja srca i pratite uputstva aplikacije. Isključite uređaj pre obavljanja poslova čišćenja i/ili održavanja. Očistite kontaktnu površinu sa 70% rastvorom alkohola ili izopropil alkoholom. Možete koristiti i krpu malo navlaženu sapunom i vodom. Ostavite da se osuši na otvorenom ili mekom krpom.

Tehničke specifikacije: Osetljivost: veća od 90 dB, Opseg merenja: 50 do 210 otkucaja u minuti, Tačnost: ± 2 otkucaja u minuti, Režim rada: kontinuirani dopler, Vodootpornost: IP22, Akustična radna frekvencija: 2, 5 MHz ± 15% , Ultrazvučna snaga: do 20 mV, Efektivna oblast emisije: 245 mm2 ± 15%, P: <1MPa, lob: 20 mV/cm2, lspta: <100 mV/cm2, Vreme punjenja: 2 sata, Trajanje baterije: do 3 sata, Bluetooth standard: 4.2, kompatibilan sa Bluetooth standardom: 3.0 i 4.0 Upoznajte nas, mi smo Suavinex, kompanija specijalizovana za sektor nege beba i majki; Sve naše proizvode pravimo sa velikom pažnjom i ljubavlju, zbog čega smo sinonim za sigurnost i poverenje. Kao rezultat stalnog truda i inovacija, nudimo kompletan katalog proizvoda sa materijalima bez bisfenola A i inovativnu i inovativnu kozmetiku predlog za trudnice, majke i bebe maksimalnog kvaliteta.

Tehničke specifikacije:

Dopler ultrazvučna tehnologija

Režim rada: kontinuirani dopler

Osetljivost: veća od 90 dB

Snaga: manje od 20 mV

Opseg merenja: 50 do 210 otkucaja u minuti i tačnost: ± 2 otkucaja u minuti

Autonomija: 3 sata i vreme punjenja baterije: 2 sata

Uslovi skladištenja: Temperatura okoline: -10 do 55ºC, Relativna vlažnost: 30 do 90%

Radni uslovi okoline: Temperatura okoline: 5 do 40ºC, Relativna vlažnost: 40 do 80%

Dimenzije: 135 x 35 mm i Težina: 0,05 kg

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157833439
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.