slika
1 od 1

Prenosivi šator sa mrežom protiv komaraca za bebe

2.700 din

Aleksandrovac
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Violeta Andjelkovic online
Član od 28.06.2023.
Svi oglasi
 Prenosivi šator sa mrežom protiv komaraca za bebe

Zaštitite svoje dete od ujeda komaraca i drugih insekata na bezbedan i pre svega zdrav način,  bez krema, neprijatnih mirisa i ostalih sredstava protiv insekta – kako?  

Uz pomoć našeg šatora sa dodatnom mrežom protiv komaraca, čiji specijalizovan dizajn za ovu namenu onemogućava prolaz insekta sa bilo koje strane dok dete spava u njemu, dajući mu maksimlanu bezbednost i miran san.

 Veoma je jednostavan za upotrebu, sve što treba da uradite je da postavite meku prostirku na kojoj će dete spavati, potom stavite krevetac preko prostirke. Šator je na rubovima  obložen neprobojnim materijalom, dok je ceo prekriven mrežom za dodatnu zaštitu. Možete ga lako otvoriti rajsfležusom i namestiti na željeno mesto.  

Tanka dodatna mreža za zaštitiu, omogućava normalan dotok vazduha, tako da Vaše dete neće ni osetiti razliku dok spava u ovom ili standardnom, svom krevecu na koje je naviklo. Dimenzije: 110x65x60cm

Lako prenosiv, ovaj šator je idealan za sve vrste putovanja, kampovanje ili vrele letnje noći  u kojima možete bez brige da otvorite prozore za dodatni, svež vazduh, znajući da je  dete apsolutno bezbedno i zaštićeno od svih vrsta insekata
ID Oglasa: #165980505
Informacije

Slanje robe brzom postom 

Isporuka od 1-3 radna dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.